Pluspunten

Enorme keuze, goed overzicht, snelle levering en duidelijke omschrijvingen. Kortom super!!!

geen kunnen vinden!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke website en snelle levering.

Voor een officieel (en enige in NL) Drytech verkooppunt slordig dat veel producten niet op voorraad zijn. Van de 11 smaken Real Turmat waren 3 niet aanwezig. Vooral slordig omdat het product assortiment niet bijzonder groot is en de producten lang op voorraad kunnen blijven zonder dat ze slecht worden. Nu zal ik op een ander moment de 3 extra smaken moeten aanschaffen en daar weer verzendkosten over moeten betalen.

Pluspunten

Goede communicatie Servicegericht Snelle verzending Bovenal, streeft ernaar met de klant een optimale situatie te creëren voor beiden.

Als je iets in de winkelmand doet, moet je weer via de menu's naar de producten waar je zojuist was. Dit kan handiger. Bv. dat men op de productenlijstpagina op 'bestellen' drukt en NIET doorgestuurd wordt naar de winkelmand maar op de pagina blijft. Verder geen.

Pluspunten

Mooie site, heel overduidelijk. Fijn dat je als klant op de hoogte wordt gehouden over jouw bestelling, wanneer het wordt ingepakt, klaar voor verzending, track & tracé => TOP! Enorm fijn.

Pluspunten

snel geleverd en voldoet aan de verwachting. ook onverwacht een sample ontvangen die zeer gewaardeerd wordt.

Pluspunten

Duidelijke site, scherpe prijzen en snelle bezorging.

Pluspunten

Betrokken bedrijf! Snel, direct en persoonlijk contact met de klantenservice. Snelle levering. Kortom; helemaal top! Een blijvertje voor mijn bestellingen.

niets weten te bedenken.

Pluspunten

Snel geleverd, goede service en de koffie van growers cup was geweldig! Echt een heerlijk kopje koffie voor als je een paar dagen in de rimboe zit.

Ik heb geen verbeterpunten.

Pluspunten

De website werkt heel vlot Ruim gamma met voordelige prijzen Klantenservice was enorm vriendelijk met het beantwoorden van mijn vraag.

Misschien vermelden welke zakjes voedsel je krijgt. Ik kreeg twee verschillende types van LYO food. Maar dit is achteraf duidelijk verwoord door wat dit kwam.

Pluspunten

Goed verpakt en de bestelling was compleet.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering Voordelige keus

Van allebei de potten Powerbar Isoactive waren de doppen gescheurd! Misschien beter verpakken.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel, duidelijk, netjes

Soms wil je meer dan 4 van een product bestellen. Dat was lastig

Pluspunten

Groot assortiment en snelle levering

Pluspunten

Duidelijke informatie over levering. Snelle levering

De informatie over de voorraad op internet klopte niet

Pluspunten

Alles volgens afgesproken geen gedoe. Uitgebreid assortiment

Pluspunten

Spullen netjes ingepakt, pakket goed te tracen

Ik dacht dat ik het pakket sneller zou ontvangen, kan ook aan mij liggen? Misschien niet goed gekeken naar levertijd tijdens bestelling.

Pluspunten

Snel en correct, goede info

Pluspunten

Duidelijke service en ze doen wat ze zeggen. Levering op afgesproken tijd.

Geen.

Pluspunten

Deskundigheid over producten. Kwaliteit van de producten. Snelle en verzorgde levering. Klantenservice. Afhandeling fout ging zeer correct.

(telefonische-) bereikbaarheid Informatie op website was niet juist. Sneller aanpassen. Sommige producten zijn niet leverbaar

Pluspunten

Groot assortiment, snelle en correcte afhandeling + levering

Pluspunten

Fijn bedrijf snelle levering

Pluspunten

Snel levering. Goed geprijsd en redelijk goed assortiment.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie feedback als je een mail stuurt

Snellere verzending lijkt mij wel mogelijk.

Mauvestraat 28

3331VJ Zwijndrecht