Zo lekker dat ik er niet af kan blijven Snelle levering Betaalbaar in één woord geweldig Hans
Netjes afgeleverd zoals afgesproken.
super fijn om er weer ff te zijn
Zeer tevreden over de palingen ze zijn zooo lekker en worden netjes geleverd, wat ik wel jammer vindt is dat ik de kortingscode toen kwijt ben geraakt en geen korting kreeg na dat ik al best veel palingen gekocht heb, naar wie weet bij de volgende bestelling
JAMMER dat vis ( paling ) een delicatesesen
De paling is ontzettend lekker en snel geleverd.
zeer goede paling voortreffelijk gerookt Ik heb er van genoten.
prima, goed en netjes bezorgt
Netjes goed verzorgd smaakt ook heerlijk
Er zat 1 droge paling tussen
Wij haalden vaak paling bij ons in de buurt in Burgerveen (aan de ringvaart) bij 2 bekende bedrijven, maar deze paling is niet zo voortreffelijk als jullie paling! Beste paling ooit!
Service was top en de paling heerlijk.
Top service en super kwaliteit 1000 % tevredenheid Marianne
Ik had een bestelling gedaan die door postnl 5 dagen werd rondgereden waardoor de vis en salades niet meer te vertrouwen waren. Na contact met een medewerker van rijpelaal werd het snel opgelost en kon ik kiezen voor terugstorten van geld of een gratis nieuwe bestelling. Perfect opgelost.
Magnifieke producten!
Prima bezorging en heel goed alles in het ijs super zo netjes in de tempex dozen.
Voor mij de allerlekkerste paling, dit keer ook genoten van palingsalade, zo heerlijk. Daarnaast worden de producten goed gekoeld verpakt.
Snelle levering goede kwaliteit, maar is er een keuze in bepaalde dikte van de paling?
zie boven
super
Erg mooie paling
Voor de smaak van de paling zou ik 5 sterren geven. Maar het gewicht klopte niet. Ik had 750 gram besteld, maar kreeg 703 gram gewogen met de verpakking er nog omheen. Ik snap dat het moeilijk precies af te wegen is, maar als ondernemer zou ik er voor zorgen dat het verschil altijd in het voordeel is van de klant en nooit in het nadeel.
Hi Miranda, Bedankt voor je review en je eerlijke feedback. Fijn om te horen dat de smaak van de paling naar wens was. Tegelijkertijd vinden we het erg vervelend om te lezen dat het gewicht niet klopte. Dit hoort absoluut niet te gebeuren binnen onze werkwijze. Wij wegen alle bestellingen zorgvuldig af, juist omdat je betaalt voor een bepaald gewicht en wij willen dat je ook krijgt waar je recht op hebt. Normaal hanteren wij een zeer kleine marge van maximaal 4 gram, maar het door jou genoemde verschil van 47 gram is uiteraard veel te groot en niet acceptabel. Wij nemen dit serieus en gaan dit intern ook bekijken. Daarnaast neem ik persoonlijk contact met je op om dit netjes met je op te lossen. Nogmaals bedankt voor het delen van je ervaring. Team Rijpelaal
Was even afwachten wat voor paling het zou zijn, maar we kunnen zeggen, dat de kwaliteit uitstekend is! Zullen dit zeker weer gaan kopen! Onze dank.
Lekkere vis. Op tijd en koel geleverd