Onze ervaring is zeer goed, goede kwaliteit, Goed verpakt en snel bezorgd.
2½ kg paling was lager in gewicht 1 stikker was 502 gr de 4 andere stikkers waren minder als 500 gr
Hi A.J., Bedankt voor uw feedback. Graag wil ik toelichten hoe wij omgaan met het gewicht van onze vers gerookte hele palingen. Wij werken met een marge van ±4 gram per verpakking, wat betekent dat het gewicht kan variëren tussen 496 en 504 gram. Binnen deze marge beschouwen wij het product als correct afgewogen. Omdat het om een natuurproduct gaat en om hele palingen, is het helaas niet mogelijk om deze exact op gewicht te krijgen. We kunnen er niet zomaar een stukje vanaf halen zonder het product en de kwaliteit te beïnvloeden. We proberen uiteraard altijd zo dicht mogelijk bij het gewenste gewicht te blijven. Team Rijpelaal - Palingkopen.nl
Nog nóóit zo'n lekkere smeuïge paling geproefd geweldig en ontzettend goed koel verpakt zaten zelfs ijsblokjes in de piepschuim doos
iedereen vind de paling geweldig
Altijd op tijd en smullen zo ontzettend lekker.
Snelle levering, goed verpakt ,in een woord perfect.
Wij hadden een mooie opgemaakte schaal met heerlijke verschillende vissoorten. Smaak was heerlijk. Fantastisch.
Alles perfect lekkere vis soorten en super bezorging.
Goede producten Vlotte levering Goede verpakt.
Alles klopt . Alles stond klaar bij het ophalen , en het was super lekker. Goed geregeld allemaal
Nee het was niet zoals anders. Vooral de 3 sausen in het midden vonden wenkte lekker, wat zurig en vooral de middelste. Meerdere keren de schaal gekocht maar deze was niet zoals we gewend zijn
Hi Mieke, Bedankt voor je eerlijke review. Jammer om te horen dat het dit keer niet was zoals je van ons gewend bent bij Rijpelaal. We hebben dit nog niet eerder zo teruggekregen, maar nemen je feedback zeker serieus en gaan intern direct kijken wat er met de sauzen aan de hand kan zijn geweest. We doen ons best om altijd dezelfde kwaliteit te leveren en vinden het vervelend dat dit nu niet zo is overgekomen. Hopelijk kunnen we je een volgende keer weer de ervaring geven die je van ons gewend bent. Team Rijpelaal
Rond de feestdagen heb ik meerdere bestellingen gedaan. De kwaliteit van: Rijpelaal vis-trio, viel ons erg tegen, en ook de hoeveelheid per pakket was minimaal. De later bestelde: Gefileerde paling en Zalmsalade waren daar in tegen van top kwaliteit. De bezorging en verpakking met koelblokken was in alle gevallen prima in orde evenals de reactie op een vraag. Het vis trio moet beter, verder alles heel goed.
Hi Douwe, Bedankt voor de eerlijke review. Jammer om te horen dat de Rijpelaal vis-trio is tegengevallen en dat de hoeveelheid minimaal aanvoelde. Ter toelichting: onze porties zijn gebaseerd op een gemiddelde hoeveelheid en bedoeld voor 2–3 personen, en daar is ook de prijs op afgestemd. We hopen in ieder geval dat de producten uit de vis-trio qua smaak wél naar wens waren. We nemen je ervaring serieus en gaan intern kijken hoe dit verschil in beleving kan ontstaan, want we willen dat het altijd klopt in kwaliteit én verwachting. Fijn om te lezen dat de gefileerde paling en zalmsalade wél van topkwaliteit waren en dat bezorging, verpakking en onze service in alle gevallen goed zijn bevallen. Dank voor je feedback! Team Rijpelaal - Palingkopen.nl
Op de juiste tijd heb ik mijn bestelling op kunnen halen. Dat was netjes geregeld. De kwaliteit van de bestelde producten was helemaal in orde en we hebben genoten van de lekkere smaak van de producten.
Wel een opmerking wat de bezorger betreft. Was maar goed dat ik gewoon thuis was wat ik altijd al doe als er een pakketje komt, anders was het toch goed fout gegaan. Ik heb de bezorger ook meteen aangesproken , kreeg eerst verkeerde pakje door de brievenbus, meteen de deur open gedaan dat dat niet voor mij was maar dat hij wel een groter pakket had voor mij. Sorry ,sorry zei de bezorger druk, druk. Ik zei Toch beter kijken naar naam en huisnummer. Maar het was gelukkig goed gekomen.
E-Mail onleesbaar
verse en gerookte paling waren super van smaak . We hebben er van genoten.
de absurde manier van een klacht afhandelen , het is een natuur product dus geen garantie, of u Hat terug moeten sturen, of we missen de foto's. als je met 10 man paling zit te eten die als bagger is denk ik met mijn vette handen er niet aan om foto's te maken. een klacht moet serieus genomen worden, klanten zorgen voor het salaris van de medewerkers
Hi Leo, Bedankt voor je review. Wat vervelend om te horen dat je dit zo hebt ervaren, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Bij Rijpelaal nemen we klachten juist serieus, omdat we staan voor kwaliteit én service. Omdat paling een natuurproduct is, kan er soms verschil in smaak of structuur zijn, maar dat mag nooit betekenen dat je je niet gehoord voelt. Soms vragen we om foto’s of om het product retour te sturen, zodat we goed kunnen beoordelen wat er mis is gegaan en dit intern kunnen verbeteren. We begrijpen heel goed dat je daar op zo’n moment niet altijd aan denkt. Zou je ons je bestelnummer willen doorgeven? Dan kunnen we alles nauwkeurig nalopen. Je kunt contact met ons opnemen via e-mail of telefonisch, dan kijken we dit graag netjes met je na. Team Rijpelaal - Palingkopen.nl
Zie bovenstaande
geleverd in België volgens afspraak
Probleem met laattijdige levering. Werd perfect en begripvol opgelost, waarvoor dank.
Heerlijke paling ! En de gember in potten zijn superrrrrr.........
Goede kwaliteit en super lekker