In het verleden reden wij 160 km om onze paling te gaan halen bij dit uitstekende bedrijf. Nu 2 jaar doen wij het via de site, prima. Het enige moment om te stoppen zullen de kosten zijn, paling wordt wel erg kostbaar.
Bestellingen worden correct afgehandeld
Goede kwaliteit, keer op keer, nergens zo lekker!
ik heb er enkele mensen blij mee gemaakt, die zo nu en dan iets voor mij doen. Ze zijn gek op paling maar vinden het nogal duur!
Heerlijk gerookte vis en erg lekkere salades. Het is alleen jammer dat het zo snel op is.
goede kwaliteit
Kwaliteit goed uitgebreid assortiment en lekker ……!
het is gewoon TOP
Goed van gegeten
Al een aantal keer 10 pakjes van 250 gr palingfilet besteld en je hebt T de volgende dag GEKOELD in huis. En het is ook echt gekoeld.
keuze producten en levering uitstekend
Wij bestellen er al jaren en zijn erg tevreden, ook de thuisbezorg service is prima
heerlijke producten snelle levering
Goede service en levering
Goede, lekkere paling. Snel geleverd en voor een goede prijs.
Gegaan zoals de bedoeling was
Zeer prettige ervaring, versheid producten en snelle nette bezorging. Zeer tevreden.
Place to be: alles is perfect bij Rijpelaal. Assortiment, service, kwaliteit en altijd vriendelijke medewerkers!
Kan er niet genoeg van krijgen.
Goede service lekkere spullen en zeer snelle thuis bezorging dus een dikke 10 .
Fijne ervaring
Wij bestellen geregeld paling omdat hij super lekker is!
Ik ervaar de laatste keer dat de paling vers is ingepakt.
wanneer ik iets vraag/aangeef wordt er geluisterd.
Wij hebben al verschillende keren een bestelling gedaan,altijd goed verzorgd,netjes op tijd bezorgd,en vooral heel lekkere gerookte paling.