goede levering en service
Altijd goede kwaliteit
We hadden bakpaling besteld . Deze was zeer mals goed van smaak . We hebben er van genoten volgende keer weer bij jullie. Alleen de exporteur post.nl zeer slecht. Was een dag later . Gelukkig was t niet warm dus de paling was nog gekoeld. Advies zoek een andere exporteur. Zoals DHL of andere.
De laatste keer 9 februari besteld vond ik die paling te dik 4 in een kilo
Dik voor elkaar. Wel vreemde berichtgeving PostNL. “Bezorging is gisteren”?… De kortingscode kreeg ik niet verwerkt. Ligt misschien aan mij.
Meer is niet nodig
Zie boven.
altijd zeer goed en lekkervers en snel bezorgd
Õp tijd geleverd en kwaliteit !! Toppie !! Het assortiment mag wat mij betreft uitgebreid worden met andere vis soorten zoals Haring,Schol en Kabeljauw !!
Gelukkig heb ik een goede Palingrokerij gevonden, die ook de belofte waarmaakt geweldig gerookt, goede smaak niet te zout, 7 tot 8 palingen per kg, Rijpelaal BV Palingkopen.nl is echt de aanrader. A.J. Koppenol
Goede kwaliteit en keurig bezorgd.
mijn ervaring met Rijpelaal BV is oke lekkere paling om je vingers bij af te likken echter bij een actie zijn ze wel erg precies
Lekker paling en goede levering!
Alles top geregeld. Spullen goed ingepakt en nog ijskoud toen bezorgd werd. Top!
Alles lekker en vers
Zoals steeds correcte levering en uitzonderlijk verpakt. Ook bij bezorging in België zijn de bijgevoegde koelelementen nog steeds bevroren, wat er voor zorgt dat de paling heel vers is. Prijs/kwaliteit is meer dan in orde. Een aanrader!!
Op tijd geleverd en de paling is super lekker. Het was smullen bedankt
Prima verzorgd en verstuurd
Uitstekende kwaliteit
Chapeau. Super heerlijk.
Netjes verpakt. Koud, maar niet bevroren. Gelijkmatige grootte.
Goed bedrijf top en keurig verzorgd
Ik had hoge verwachtingen maar dat viel tegen. De paling was enorm hard en ik kreeg het vel er bijna niet af. Heb eerder paling bij een ander besteld en dat was een heel andere ervaring. Vel kwam makkelijk los en het vlees kon je er vanaf zuigen. Dus dit was voor mij 1 keer en nooit weer.
De paling die ik bestel zijn voor 95% goed d.w.z. zachte rookaal af en toe sluipt er een schiere tussendoor maar dat kan, soms is het moeilijk te zien of ze echt schier zijn. wat de gewenste sortering aan betreft ben ik over het algemeen zeer tevreden. Dus mijn advies luidt:.. blijf zo doorgaan!!
Het was ontzettend goed verpakt en hebben er heerlijk van gegeten op zondag. Heel duidelijk beschrijving hoe de schaal mooi te rangschikken. Zeker voor herhaling vatbaar. Gr. Toos Timmermans