Op verzoek wat maatwerk verricht, goede communicatie, en heerlijke producten. Helemaal top!
Goed gerookte paling! Goede smaak en mondgevoel.
Als je iets voor het weekend wil moet je vroeg tijdig bestellen anders komt het op dinsdag dat is wel jammer.
Ten eerste, geweldig verpakt. Ten tweede, bijna te lekker om op te eten. Gewoon top, lekkere vette paling.
Als liefhebber van Ierse gerookte paling is Rijpelaal een perfect alternatief.
De paling is geweldig,snel en goed gekoeld geleverd
wat de kwalitiet van de paling betreft, geweldig, alles is letterlijk opgevreten. netjes en hygienisch bezorgt.
Netjes en snel bezorgd. Na roken lekker ik vond het alleen iets te flauw
De service staat buiten kijf. Top !!!!
Het is is altijd heerlijk....bestel altijd, makreel , paling en zalm. ECHT MASTERLIJK! De palingsalade is ook voortreffelijk.Ik zeg bestellen maar!!!!
Wederom een geweldige ervaring bij het verorberen van een verse vette heerlijke paling
Schitterende service. Kwaliteit onovertreffelijk, zowel de verse als de gerookte paling en de andere aangeboden producten (zeker de zalm in zijn verschillende bereidingen).
Mooie dikke paling, om zelf te roken. Heerlijk!!
Zeer goede paling. Ben op een zondag naar jullie toe willen komen we waren in Helmond met de trein aangekomen en toen moesten we bus 52 hebben lang gewacht er kwam geen bus toen na gevraagd bij een andere chauffeur die zei die rijdt niet op zondag dus toen bus 23 genomen en de chauffeur gevraagd waar we moesten uitstappen deze zij ons alleen welke halte we moesten zijn dus na uren zijn we weer met de trein naar huis in Limburg gegaan dus de hele dag voor niets geweest hoop een volgende keer beter gaat.
Beste gerookte verse paling ooit!
Heel goed verzorgd en altijd op tijd met de bestelling ik blijf bij de paling boer gr cor van dalen
Prima aangeleverd en kwaliteit. Het is wel behoorlijk duurder geworden
Fijne mooie paling, prachtig verstuurd met ijs in één woord geweldig
Ze hebben hele goede service verleend DHL heeft 5kg paling 3 dagen in het depot laten staan terwijl er een hele grote sticker opstaat snel bezorgen verse vis!!! Na contact te hebben gehad hebben ze mij direct 5kg nieuwe paling gestuurd.
Nvt
heerlijke paling
Zeer goede lekkere vette paling, zo heerlijk heb al drie keer besteld, ze zijn ook zoooo lekker
Erg lekkere paling - makreel + zalm. Alles even lekker . Goed verzorgd wat het verzenden betreft. Ik ben zeer tevreden .Kan het iedereen aanraden.!!
De samenwerking met Palingkwekerij en rokerij Rijpelaal van Palingkopen.nl Is niet te evenaren mooie grote palingen goed gerookt en weinig zout, ik hoop hier nog jaren langer paling te kunnen kopen, echt een aanrader voor iedere paling liefhebber.
We hebben de paling zaterdag nog opgegeten, iedereen was er goed over te spreken. Lekker vers, het vel kon je er zo van aftrekken, en de smaak was uitmuntend.