Donderdag voor 12 uur besteld, bericht gekregen dat MAANDAG word bezorgd ipv vrijdag zoals normaal word gedaan
ik ben altijd vlot en correct geholpen. ik ben zeer tevreden.
jammer dat het een paar keer mis is gegaan niet door jullie maar bezorgdienst
Als we niet in de buurt zijn is online bestellen een hele goede optie. De paling wordt ijskoud afgevoerd op de gewenste dag. En is van dezelfde top kwaliteit als op locatie
kan niet beter
Heerlijk, snel, goede service
Gewoon heel goed
Lekker.
Goede kwaliteit en snelle service
Wij bestellen zo nu en dan verse paling. Komt uitstekend verpakte bevroren bij ons aan. We ontdooien wat we nodig hebben en deze paling is super.
Prima kwaliteit, prima prijs, snelle bezorging
Kan niet beter. Super lekkere paling
Makkelijk te bestellen. Bezorging volgens afspraak. Smaak zoals je je voorstelt fantastisch. En de prijs is in verhouding met de kwaliteit en smaak.
Bijzonder lekkere palingen en in deze dure tijd voor een mooie prijs Alleen de vervoerder GLS kan beter, zou eerst om 10 uur smorgens bezorgen en werd op het laatst 6 uur ‘s avonds Maar de paling was heerlijk
Heerlijk en zo snel. Fijn verpakt
Mijn ervaring is gewoonweg fantastisch
HEERLIJKE PALING
Het was weer een genot om ze van de graat te fileren.
Snel besteld en snelle levering
Zeer goede kwaliteit van geleverde spullen .Uitstekend verpakt . Als m.en goede produkten levert , blijven mensen terugkomen. Dat is de reden dat ik terug blijf komen !!
Al jaren bestel ik hier de paling en ook niet laatste keer zijn.
Jammer dat alles tegenwoordig zo duur is, want anders bestelde ik hier iedere week! alles is súpervers, hartstikke goed verpakt èn fantástisch van smaak!!!
Snelle levering, goed gekoeld en een hele goede kwaliteit
Ipv korting zou een gratis pakje paling van 100 gram op z’n plaats zijn en zeker bij een bestelling van €100 Mvg Riny Linders
bij misgaan van een levering werd alles naar tevredenheid opgelost en normaal gebeuren leveringen altijd exact als opgegeven: zo hoort een goede firma te draaien !!