zie boven
super
Erg mooie paling
Voor de smaak van de paling zou ik 5 sterren geven. Maar het gewicht klopte niet. Ik had 750 gram besteld, maar kreeg 703 gram gewogen met de verpakking er nog omheen. Ik snap dat het moeilijk precies af te wegen is, maar als ondernemer zou ik er voor zorgen dat het verschil altijd in het voordeel is van de klant en nooit in het nadeel.
Hi Miranda, Bedankt voor je review en je eerlijke feedback. Fijn om te horen dat de smaak van de paling naar wens was. Tegelijkertijd vinden we het erg vervelend om te lezen dat het gewicht niet klopte. Dit hoort absoluut niet te gebeuren binnen onze werkwijze. Wij wegen alle bestellingen zorgvuldig af, juist omdat je betaalt voor een bepaald gewicht en wij willen dat je ook krijgt waar je recht op hebt. Normaal hanteren wij een zeer kleine marge van maximaal 4 gram, maar het door jou genoemde verschil van 47 gram is uiteraard veel te groot en niet acceptabel. Wij nemen dit serieus en gaan dit intern ook bekijken. Daarnaast neem ik persoonlijk contact met je op om dit netjes met je op te lossen. Nogmaals bedankt voor het delen van je ervaring. Team Rijpelaal
Was even afwachten wat voor paling het zou zijn, maar we kunnen zeggen, dat de kwaliteit uitstekend is! Zullen dit zeker weer gaan kopen! Onze dank.
Lekkere vis. Op tijd en koel geleverd
Prachtige dikke paling. Gevacumeerd en gekoeld op tijd geleverd. Bestellen ging ook erg makkelijk. En de smaak en kwaliteit waren zeer naar wens. Tweede keer dat ik hier heb besteld
We hebben weer lekker kunnen smullen van de paling afgelopen weekend.
Prima adres voor vis inkopen.
Mijn ervaring is, alles is even lekker en vers. Echt kwaliteit. Aanrader voor iedereen de van vis houdt.
Super lekkere vis
Iedere bestelling is weer uitstekend!!!
Goeie kwaliteit paling
Zelfs via de post is de paling koel
Paling wordt gekoeld aangeleverd en is schoon. De kwaliteit is uitstekend!
Op donderavond besteld, zaterdag ochtend geleverd. Prima gekoeld. 5 keer 1 kilo, zodat ik de pakketten los in de vriezer kan bewaren. als we visite krijgen kan ik zo ff een kilootje roken... gewoon omdat het kan.....
als je een klacht heb, is het ineens een heel slecht bedrijf. doen niks en na afmelding voor de nieuwsbrief (5x) blijven ze nog je postbus vervuilen
Beste Leo, We vinden het vervelend om te zien dat u opnieuw een negatieve review plaatst over dezelfde kwestie. Zoals wij eerder al meerdere keren hebben aangegeven en waar u zich ook van bewust bent, staan wij nog steeds volledig achter onze eerdere reacties en de manier waarop wij deze situatie hebben behandeld. Wanneer er sprake is van een klacht over een product, vragen wij om foto’s of om het product retour te sturen. Dit is een gebruikelijke en redelijke werkwijze, zodat wij kunnen beoordelen wat er mis is gegaan en dit correct kunnen oplossen. Dit is niet alleen bij ons, maar bij vrijwel elke winkel de standaardprocedure. Wij lossen klachten altijd netjes en zorgvuldig op wanneer wij de mogelijkheid krijgen om deze te beoordelen. Met betrekking tot de nieuwsbrief hebben wij u inmiddels ook meerdere keren uitgelegd dat afmelden alleen door uzelf kan worden gedaan via de afmeldlink onderaan elke e-mail. Dit is vanwege privacywetgeving en geen handeling die wij handmatig voor u mogen uitvoeren. De instructies hiervoor zijn duidelijk met u gedeeld. Het herhaaldelijk plaatsen van negatieve reviews over dezelfde kwestie draagt niet bij aan een oplossing. Wij verzoeken u dan ook om hiermee te stoppen! Met vriendelijke groet, Team Rijpelaal
Gewoon kei goed en hele goede kwaliteit en service.
Al een paar keer wat lekkers besteld als cadeautje. Elke keer wordt er gesmuld van het lekkers.
De paling smaakt uitstekend. Maar moet ik nou elke keer dat ik paling bestel deze lijst invullen, dit is de zoveelste keer al.
Beste Joop, Bedankt voor uw review en fijn om te horen dat de paling goed smaakt! De e-mail die u ontvangt is een automatische uitnodiging om een beoordeling achter te laten. Het invullen hiervan is uiteraard volledig vrijblijvend en zeker niet verplicht. U kunt deze dus gerust overslaan als u daar geen behoefte aan heeft. Met vriendelijke groet, Team Rijpelaal
Geen aanvulling
Paas mandje we kregen alleen de inhoud minder leuk om weg te geven
Beste, Bedankt voor uw bericht. We begrijpen dat dit verwarrend kan zijn. Bij de paasactie is in de omschrijving aangegeven dat de producten zonder rieten mand werden geleverd. De afbeelding diende ter illustratie van de inhoud. We nemen uw feedback wel mee, zodat we dit in de toekomst nog duidelijker kunnen communiceren. Met vriendelijke groet, Team Rijpelaal
Snel geleverd!
Het paas pakket was geweldig en de bak paling op oma’s manier bereidt.