Weer besteld en alweer super lekker en vette paling Conclusie: op naar de volgende bestelling.
Ik Ben beslist geen specialist geef Dan ook een commentaar op mondgevoel en smaak. Voor mij mocht de paling wat Zouter. Vel was niet af te stropen brak elke keer. Vlees was erg Zacht. Hou van meer bite. Dit was voor mij een test als wekelijks pond paling eter. Helaas paling niet voor herhaling vatbaar. Salads en makreel waren prima. Goode verpakking en snelle levering
de paling is lekker en daar draaid het om
steeds weer de beste kwaliteit voor ons. het is weer smullen van de paling filet en de zalmfilet. bestelling keurig verzorgd aan huis via post nl
Bestellen is super makkelijk en snel geleverd . De producten zijn van hoge kwaliteit
Heerlijk product en ook communicatie met bedrijf is top
zie boven
Heerlijke paling...goed verpakt en netjes op tijd geleverd.
Prima, had ik ook verwacht
Zoals altijd geweldig lekkere paling en heerlijke koud gerookte zalm. Ook altijd goed gekoeld en op tijd geleverd!
Paling zo zacht met precies voldoende vet en uitstekend gerookt. Hetzelfde geldt voor de zalm en makreel.
De heerlijke paling weer keurig en snel geleverd.
Zie boven.
Waarom zijn jullie zo onzeker over een perfecte service?
Supersnel geleverd, hele mooie gerookte paling
Iedereen tevreden van de topkwaliteit
Snelle levering. Goed en mooi verpakt. Zalige zalm.
Netjes verpakt en goed gekoeld af geleverd jammer dat dit met mijn aow niet vaak besteld kan worden
Snelle levering en goed en keurig verpakt! De paling is van goede kwaliteit.
Nette levering en goede service.
Ik heb al meerdere malen paling besteld en altijd helemaal top. Bestel eigenlijk nooit voor mijzelf maar doe het cadeau. Paling koop ik eigenlijk nooit voor jezelf. De reacties zijn ook zo leuk om te horen, iedereen gaat er van glunderen, het perfecte cadeau en orgineel. Ontzettende aanrader. Tot snel weer Colette
Al een aantal maal paling besteld, ondertussen doet mijn vader ook mee. Echt genieten van deze heerlijke paling. Netjes verpakt in niet te grote porties.
super gewoon, besteld en op tijd geleverd, zelf kunnen roken , smaak was erg lekker
Erg lekkere paling, bezorgd in goede verpakking.
ben al een tijdje klant en we zijn nog steeds tevreden en goede smaak en kwaliteit