Prima product,snelle verzending en kan goed bewaard worden in de vriezer
Voor tweede maal bestelling gedaan .G
Netjes verpakt op tijd gelev erd. Zoals altijd was het heerlijk.
Prima zoals ik gewend ben
De rookkast is snel en schadevrij bezorgd en heel snel. De kast zelf viel mij tegen je kunt er geen vis liggend in roken
Paling via de webshop besteld, kwam goed verpakt en netjes op tijd binnen. van het weekend gerookt op de kamado ( recept vanaf de website ) en prima gelukt door de duidelijke uitleg. Paling ook goed in het vet! Zeker een aanrader.
smaak verpakking en verzending, prima in orde.
Ik heb voor t eerst .via internet bestelt. En dat zal echt .niet de laatste keer zijn . De paling was echt prima en heerlijk. Ik zou zeggen tot de volgende ronde .. Mvg martien philipsen.
Ik merk dat de paling na een dag snel harder word. Wilde of Ierse paling blijft zachter is mijn ervaring. Terwijl ik toch zachte paling besteld heb. Is wel een dingetje.
De gewenste sortering van de paling om zelf te roken was top. verzorging was ook top, helaas hebben ze een erg taaie en dikke huid, gelijk schieraal ofschoon het vis(vlees) wel zacht van struktuur is
De gekochte paling en zalm, was van zeer goede kwaliteit.
Goed verzorgd, heerlijk gegeten en zelfs de tijd van de bezorging hadden ze goed. De bezorg tijd van post.nl was niet juist.
Snelle bezorging en goed verpakt, Paling was top. Voor herhaling vatbaar.
Uitstekend verpakt, producten werkelijk gekoeld aan huis geleverd.
Heb voor de zoveelste keer een bestelling gedaan en ook in de winkel geweest alle keren prima kwaliteit gekregen van zowel paling als salades . Ik ga nergens anders meer naar toe.
Uitstekend keurige verpakking en overheerlijke paling
Smaakte orima overzichtelijkw site en een snelke bezorging
De paling wordt altijd goed gekoeld geleverd. De smaak is geweldig
Prima service. Snelle levering. Goede paling!
Het liefste zou ik n keuze zien.. 1 lichtgerookte palingfilet 2 doorgerookte palingfilet..en dan uiteraard iets duurder. Behandeling en verzending altijd goed Aanrader is de palingsalade
Bestel hier regelmatig paling en het blijft elke keer weer een traktatie
Snelle levering, goed verpakt, mooie producten.
Altijd super tevreden nu een van drie hard en droog
top service