Altijd wordt er top kwaliteit geleverd en op het juiste tijdstip zoals door ons gevraagd. Er is zelf een keer 1 ons paling nagestuurd door een misverstand. Dit noem ik service en klantvriendelijk. GEWELDIG
Ben erg tevreden over de kwaliteit van de paling die ik heb besteld, wordt op de juiste datum afgeleverd. Geen negatieve opmerkingen
Super paling super snel
Altijd op tijd geleverd en goed verpakt!
Altijd weer perfect
Uitstekende kwaliteit paling.
Vis was heerlijk ! Ondanks een week te vroeg bezorgd hebben ze het keurig opgelost .
als een engeltje op je tong smelten ze weg met een nasmaak die fijntjes Puur van Natuur blijft ..!! CHAPEAU RIJPEAAL BV
Kwaliteit en netjes geregeld naar wens
Alles weer OK zoals gewend
Ik heb er geen spijt van dat ik de paling heb gekocht
mooi verpakt en op tijd geleverd, uitstekende kwaliteit van de geleverde producten. jammer dat er niet is gecommuniceerd over de bonusaanbieding van februari, dacht goed aan het bedrag te zitten maar dat kwam door de verzendkosten, maar anders had ik er wel voor een paar euro iets bijbesteld!
SUPER!
Goede kwaliteit
Goed verpakt, perfecte levering. Heerlijke paling
Op de advertenties en in de site staan dunnere palingen afgebeeld als de dikke die wij toegezonden kregen. Er wordt gezegd 4 tot 5 palingen per 500 gr. Met die dikke paling zijn het er drie. Was niet de bedoeling. Een goede leer voor de volgende keer!
met vrienden heerlijk genoten. vooral de paling was een dikke TIEN.
Vis en paling is van een uitstekende kwaliteit
Heel fijne vis spullen. Lekker vers.
Bestel hier regelmatig. Nergens betere paling te koop. Laatste keer samen met buren om porto te delen.
Aantal producten besteld. En nu genieten ervan
Super snelle en nette levering
Alweer een heerlijke doos paling thuis gekregen en wat een verassing er zat gratis een ons extra in. Smullen maar!