Probleem met laattijdige levering. Werd perfect en begripvol opgelost, waarvoor dank.
Heerlijke paling ! En de gember in potten zijn superrrrrr.........
Goede kwaliteit en super lekker
Geweldig goede service
De paling is perfect gegaard en gerookt. Zo ook de geblakerde zalm, ook geweldig. Het wordt gekoeld geleverd, dus altijd vers. Ik vind wel het minimum bestelbedrag hoog, en de bezorgkosten zijn helemaal hoog. Dit houdt in dat ik in de toekomst toch minder vaak ga bestellen, het is nogal duur geworden
Superrrr service en mooie vis die alsware op je tong smelt...zeer aan te bevelen..
=
Ieder jaar weer bestellen we bij Rijpelaal en we zijn nog nooit teleurgesteld
Het smaakte heerlijk smaakt naar
Altijd lekkere paling en zalm, nooit een slechte paling gehad
de levering is prefect en goed verzorgd
Prima waar en netjes volgens de afspraken op tijd geleverd
Alles smaakt goed en vriendelijk personeel
Alhoewel ik hoge verwachtingen heb van de paling van Rijpelaal, kan ik nog geen oordeel vellen, simpelweg omdat ik mijn bestelling nog niet heb ontvangen. Doch ruim op tijd besteld (één week van tevoren), is het niet gelukt de paling te leveren wanneer ik het nodig had (ìn het weekend), maar komt als mosterd na de maaltijd; ná het weekend.... Dus hier momenteel géén gelukkige klant.
Zo krijg ik ze nergens anders,versverserverst!!!
De paling is van prima kwaliteit. Maar als je op een aanbieding afgaat moet je de bestelling met een x bedrag verhogen. Anders kan je niet bestellen.
Komen afspraken na en de paling is heerlijk
Deze keer was de levering wel prima. Houden zo fijne feestdagen gewenst
Paling is echt van uitstekende kwaliteit. Bij ons ging de levering helemaal mis. Dat kwam door GLS. Ondanks dat het niet de schuld van Palingkopen was, hebben zij het erg netjes opgelost. Levering in keurige doos met koelelementen. Aanrader.
Snelle bezorging en keurig gekoeld verpakt Super lekkere paling
Keurig verpakt! Super gerookte paling ontvangen! Heerlijk! Top.
altijd goed
Bij toeval terecht gekomen maar prima assortiment