Mijn paling die ik besteld had is 3 dagen onderweg geweest vond dat veel te lang af gelopen vrijdag 15 keer gebeld maar niet opgenomen Ik had een betere service verwacht
Mijn ervaring over de producten zijn prima en goede kwaliteit, hier zijn geen klachten over wel het bezorgen, de bezorging is waardeloos, post NL belooft alles, je zit dagen te wachten over de bezorging en ondanks beloften komen ze niet opdraven maar het kost mij wel hele dagen wachten voor niets. Zoek een andere betrouwbare bezorgdienst.
Nu is de verwachte planning 16 juni.
Besteld. Geleverd op de dag die ik aangaf. Hygiënisch. Gekoeld. Mooie palingen! Kan niet beter.
Heel jammer dat jullie afhankelijk zijn van de bezorgdienst. Er zijn bezorgers bij Post .nl die ondanks jullie perfecte verpakking met zeer duidelijke stickers van VERSE VIS de bestelling bij je neerzetten zonder aan te bellen met 34 graden onder de carport. Tegen deze intelligentie is geen kruid op gewassen!!!!
Waar blijft mijn paling? Als post t al week heeft zijn ze toch bedorven????/
ik bestel via internet. dat gaat heel goed
snel en goede verpakking
Men weet altijd de juiste snaar te raken als het gaat om paling en leveren. Altijd goed verzorgt.
Informatie, bezorging en kwaliteit zijn uitstekend. De paling is fantastisch verpakt en verzonden. Alles keurig op tijd. De paling is om je handen bij op te eten.
Altijd goede zachte rookaal
uitmuntende kwaliteit, keurig verpakt , goed verzorgd , en goede prijs/kwaliteit verhouding.
Ik ben al heel lang klant van rijpelaal vanwege de goede kwaliteit paling
Alles wat ze beloven wordt werkelijkheid, het bezorgen in een soort vrieskistje. Echt de dag na de bestelling. Meteen in een warme omgeving gezet en begonnen met consumeren. Kon amper stoppen, zooo lekker. Ik ga ze echt een keer bezoeken. Ik dacht voor paling moet ja naar het ouwe ijsselmeer. Maar in Helmond kunnen ze er ook wat van.
Mooie paling netjes op de tijd bezorgd die was aangegeven goed gepekeld en uitstekend van smaak
Vlotte levering, correcte goederen, goede verpakking, een aanrader. Zin om te proberen ? Niet twijfelen.
de lekkerste paling die ik ooit gegeten heb en ik heb er wat gegeten.
Wacht al bijna vier dagen op een bestelling due door post nl geleverd moet worden, eerst had ik trucks die leverde de andere dag in de avond en nu krijg ik mail dat het bezorgd wordt en dan weer niet, beetje jammer ik wacht het maar af.
Paling en zalm heel lekker Makreel wat minder van smaak Snel bezorgd en goed gekoelt verpakt.
In een woord zalig
Op de website staat dat bij bestelling (dinsdag) het bestelde de volgende dag klaar gemaakt zou worden voor bestelling, heb de volgende dag (woensdag) inderdaad een mail gehad dat ze bestelling klaar zouden maken voor verzending. Vrijdag gebeld, moesten ze het nog klaar makken voor verzending, heb het zaterdag ontvangen. De gepekelde paling was TOPKWALITEIT.
Beste Luigi, Bedankt voor uw feedback en fijn om te horen dat de paling in de smaak viel! Uw bestelling is inderdaad op zaterdag geleverd, omdat u bij het bestellen op 27 mei zelf deze leverdatum had gekozen. Vanwege Hemelvaartsdag was een eerdere levering helaas niet mogelijk – op woensdag konden we niet verzenden en op donderdag haalde de bezorgdienst niets op. We hebben er bewust voor gekozen om pas vrijdag te versturen, zodat uw pakket zaterdag goed gekoeld kon aankomen. Kwaliteit staat bij ons voorop, en daar nemen we geen risico in. Dank voor uw begrip! Met vriendelijke groet, Team Rijpelaal - Palingkopen.nl
Zeer lekkere paling voor weinig geld. Echt waar voor je geld. Heb de paling zelf gepekeld en gerookt waren zeer lekker.
Lekkere stoofaal weer heerlijk van genoten !
Goede producten goed verpakt en op de juiste dag bezorgd
Niets aan te merken op de kwaliteit of de service. 1 Sterretje minder wegens dat een kilo verse paling niet genoeg was om te bestellen. Een fles wijn bood uitkomst, niet heel vervelend.