Gewoon perfect. Netjes en snel geleverd en royale porties
Goed en snel geleverd
Mijn vader kijk er altijd naar uit al de paling bezorgd wordt. Hij geniet er intens van.
Het werd perfect verpakt geleverd en de paling was verrukkelijk
paling besteld , snel geleverd en heel erg lekker , ik ga zeker meer paling bij jullie bestellen, het was goed bevallen, kwaliteit prima aantal 8 per kilo prima had 12 kilo 95 stuks top paling
Ga zo door
Keurig op tijd geleverd goede kwaliteit een aanbeveling waard Joop Amsterdam.
hele goede prijs kwaliteits verhouding en lekker op smaak.
Goed verpakt, goed gekoeld en snel geleverd. Toppy, ga zo door.
Hoewel Rijpelaal bekend staat om zijn paling, hebben ze ook heerlijke gerookte zalm!
Overheerlijk
Deze keer was de paling weer zoals we van jullie gewend zijn. Prima schoongemaakt en gepekelt Ze waren heerlijk Groet, Jan Veneman
Als Noord-Hollanders weten we best hoe gerookte paling smaakt. Deze paling was zo verrukkelijk! Al zeker 7 jaar geen paling meer gegeten, ga zeker nog eens bestellen!
De paling smaakte heerlijk, maar voor rookpaling was deze zending veel te dik. 10 palingen in 2 kilo geeft al aan dat het dikke jongens waren. Maar de kwaliteit was heel goed. En dat is het belangrijkste Op naar de volgende rook ronde. Bedankt
Er zitten er 5a6 in een pond terwijl dat ik er 4 in een pond bestel dat is wel jammer!
Goed verpakt, gemak thuisbezorgd, goeie kwaliteit, doen we zeker nog eens
Makkelijke en overzichtelijke site. Zeer goede indruk en redelijke prijzen voor goede kwaliteit!!!!
Werd keurig volgens afspraak geleverd. Kwaliteit was goed.
heel snel geleverd , heerlijke paling om te roken en te fileren
Oké
Ze waaren leker maar te dik 6 in en pont was mooi er veder ales goet
snelle levering prima verpakt en lekkere paling.
Heerlijke paling, snel bezorgd en heel goed verpakt
Het was heerlijk.