Heerlijke paling netjes verpakt Zalm is ook voortreffelijk
goede kwaliteit en perfecte verzending volgens afspraak
Na een belletje van Rijpelaal kon mijn bestelling, tot mijn vreugde, eerder worden geleverd dan de website vermelde. Bedankt voor het telefoontje Paul.
Vlotte en perfecte afhandeling.
Er was een foutje gemaakt met de datum van de levering. Dus er was wat extra filet bij gedaan. Het is erg lekker en van goede kwaliteit
Levering was uitstekend, goed gekoeld en zoals afgesproken geleverd. Volgende dag de paling gerookt en deze waren heerlijk van smaak. Dus in een woord TOP.
Makkelijk om te bestellen. Fijn dat je zelf een leveringsdag kunt bepalen en dat het dan ook die dag wordt geleverd. Netjes verpakt Smaakt verrukelijk.
Makkelijk te bestellen ,altijd op tijd gewoon goed snel weer ,ouderwetse Hollandse dienstverlening .gewoon goed
de aflevering was weer als van ouds PERFECT
De paling was slecht gesneden. Er zaten nog smerige palingen bij, dus slecht schoon gemaakt. En het was niet voldoende op smaak gepekelt. Dit zijn we niet gewend van jullie,het was altijd super. Nu helaas niet,jammer
Weer perfecte levering Het product de paling tot in de puntjes verzorgd en de nieuwe karton verpakking is overnagedacht...... Tot de volgende keer. Jos Bus
iedereen geweldig genoten van de kwaliteit ven de geleverde paling
Goede service en prima kwaliteit
Heel netjes alles geregeld
De paling was erg lekker. Maar toen ik hem vers bij jullie heb gehaald was hij lekkerder als nu. Ik denk dat het komt omdat hij vacuüm verpakt was. Maar hij was toch heerlijk lekker.
Cadeau gedaan aan mijn moeder. Echt super dat het gekoeld wordt afgeleverd.
Goede snelle service lekkere paling
Naar verwachting ontvangen. Voor herhaling vatbaar.
Ik koop alleen bij Rijpelaal omdat ik uit ervaring weet dat ik dan niet teleurgesteld word!
Schone paling na token heerlijke smaak en goed los van de graat
Zeer goede levering en de paling is top .
Een betere ervaring krijg je niet , ze doen wat ze beloven , elke keer weer ,ik bestel er al jaren en ben nog nooit teleurgesteld, dus ga zo door en blijf ons verwennen met deze top producten
Keurige levering en een goede kwaliteit
Goede en nette service . Zeer goed verpakt . Goed op smaak . Alleen ik vond de huid zeer dik , ligt misschien aan de soort .?