zoals vanouds;dik in orde
Na de ervaring van het roken, de paling laten proeven aan kenners en ze willen meer. Dat zegt alles.
Bezorging met Post NL liep mis met als gevolg dat het pakket een lang pinkster weekend in de boekhandel stond. Post NL heeft niet bezorgd, aan de deur geweest of aangebeld maar het pakket zaterdag om 10.00 ochtend gedropt bij het Post NL punt. Dat moet echt anders ! Verder in goed overleg de paling geaccepteerd en geld voor de andere producten terug gestort. Kortom zaterdag bezorgen is welveen risico.
Prima, geen enkel nadelig punt
mijn ervaring is dat je goed behandeld word
Heerlijke paling. Goed verpakt en verzonden.
vaste klant dat zeg genoeg geef 1 tip een ander bezorgbedrijf zoeken de tijden kloppen nooit wanneer het afgeleverd moet worden
Alleen jammer dat de bestelling een dag te laat werd afgeleverd, maar daar kunt u niks aan doen!
Ik heb heerlijke gerookte paling online geköcht, snel en goed verpakt gekocht tegen een zeer goeie prijs
Altijd bestelling op datum geleverd Geen op- of aanmerkingen
Snelle bezorging Netjes verpakt Paling was nog goed koud
Perfecte levertijd de dag na besteldatum bezorgd. Keurig verpakt en gekoeld binnen gekregen. En uiteraard de producten zijn zoals we van Rijperaal gewend zijn van prima kwaliteit. Tevens zat er een pakje van 250 gram palingfilets extra bij. Het proefmonster voor Vishandel Dennis Woltjer van 500 gram palingfilets in gasverwarming heb ik reeds Overhandigd. Dennis Woltjer is gevestigd in Westervelde Dr en Test en probeert de rijperaal paling wordt dus vervolgd. Met vriendelijke groet, Evert Eijlander
Voor de zoveelste keer paling besteld en voor de zoveelste keer is de bestelling en de bezorging goed verlopen. De paling ziet er weer goed uit en kan gelijke in de diepvries. Vacuum verpakt dus wat wil je nog meer. En ook nu zal de paling weer smaken. Tenminste, daar gaan we weer vanuit. De vorige keren was hij ook hartstikke lekker.
Op tijd geleverd. Paling van prima kwaliteit. Zeker voor herhaling vatbaar.
Komen afspraken altijd na Kortom geweldige paling
Prima zoals altijd. Top kwaliteit, uitstekend verpakt en snel.
Zelden zulke lekkere paling gegeten. Bestelling wordt keurig verzorgd en gekoeld bezorgd.
beste snel gereageerd op email alleen jammer dag te laat afgeleverd waardoor koelelementen al ontdooid waren en alles lauw was. maar dat was waarschijnlijk post nl zijn schuld, vis was verder goed.vgrk stuij
De bestelling werd zoals gewoonlijk netjes verzorgd bezorgd. De paling zelf, zalig. Heerlijk mals, precies genoeg gerookt. Geweldig.
Vriendelijke mensen en super lekkere paling
Heerlijke paling. En een geweldige service om op een zondagochtend de door postnl vertraagde leveringen zelf uit te voeren.
Dit bedrijf heeft een geweldige organisatie en blijft een perfect product leveren. Dit is wat de klant wil zien
Nog niet in gebruik
de bestelling was snel en eenvoudig geplaatst, alleen heb ik de bestelling op dit moment nog niet ontvangen
De paling is fantastisch van smaak. Een echte aanrader aan familie en kennissen, wat we ook gedaan hebben. In één woord heeeeeerlijk!!!!!