De paling (ongefileerd) was perfect gerookt. Ook de diktes van de palingen was prima. Vaak schepen anderen je af met dunne paling die veel lastiger te fileren zijn. Deze gingen vlot en gemakkelijk uit hun jasje. 750 gram leverde 500 gram gefileerde paling op. In mijn bestelling zat ook gerookte zalm en dat was een enorme tegenvaller. Verder prima geregeld. Goed verpakt. Netjes met track and trace bezorgd en keurig op tijd (hoewel dat natuurlijk meer aan tante post ligt)
Paling prachtig gerookt dus de kennis is daar Maar helaas iets tegaar jammer smaak perfect ijsblokjes (voor transport) gesmolten Zelf erg in hebben kleinere per stuks verpakking vragen ivm invriezen (ben particulier ) Aan bevelen doe ik uit principe niets
Ik bestel met enige regelmaat paling om te zelf te roken. De paling wordt netjes geleverd in een tempex box en ze wordt netjes gekoeld. De levering gebeurt altijd op de dag die ik uitkoos. Ik heb helemaal geen klachten of verbeterpunten voor Rijpelaal.
Mooie paling voor dat geld
Gezien de verzorging van de Produkten, de kwaliteit en de manier van verzending is in één woord: geweldig.
Voor de 2ekeer paling besteld via de post. Keurig verpakt en op tijd geleverd. Vis ziet er goed uit en smaakt goed
Heerlijke kwaliteit en snel geleverd Palingsalade de beste ooit geproefd.
Heel goede ervaring mee, voor herhaling vatbaar
Altijd correct en op tijd geleverd
Veel informatie op de website Gemakkelijk bestellen Snelle levering En het voornaamste: topkealiteit
Deze voortreffelijke paling, vers of gerookt, is van prima kwaliteit. Goed van smaak en vetgehalte. Echt aan te bevelen. De verzendkosten zijn helaas wel wat aan de hoge kant. De prijs daarentegen is wel wat aan de hoge kant. Door de goede smaak kies ik voor Rijpelaal.
Van website naar bestelproces en van levering naar consumeren: alles verloopt prima en is met smaak gegeten. Ga zo door! En dank u wel.
ze waren in een woord heerlijk voor herhaling vatbaar
had goeie ervaring me tjullie maar nu geen garnalen eenmager pakket , jammer
Beste Rita, dankjewel voor jouw beoordeling. Waarschijnlijk heeft u het borrel pakket verward met ons eenmalige Black Friday pakket dat u eind vorig jaar ontvangen heeft, er hebben namelijk nooit garnalen in dit pakket gezeten. We hopen dat alle paling, zalm, makreel en salades toch in de smaak gevallen zijn!
Cf. verwachtingen : snelle levering en uitstekende kwaliteit van de bestelde producten (paling, zalm).
mooie paling om te roken, zeer tevreden
Zeer goed verpakt en uitstekende paling!
op tijd geleverd. andere verpakking dan vorige keer maar ook zeer goed verzorgd, kwaliteit van de produkten boven alle kritiek verheven!
Ik bestel hier al jaren gerookte paling, de kwaliteit is uitstekend en het kon niet beter verpakt.
Altijd mooie ,en verse paling en netjes verpakt geleverd en netjes optijd.
Online besteld. Snelle levering en koel, de paling van prima kwaliteit.
Bestellen gaat erg eenvoudig, je wordt tijdens het proces van verzenden goed op de hoogte gehouden. Product komt vers aan en is goed verpakt. Erg smakelijk om te eten. Kortom erg tevreden!
Bestel hier al jaren mijn paling om zelf te roken. Top kwaliteit en continuïteit. Ook goede ervaringen met het online bestelproces en de verzendingen. Ook nog eens super vriendelijke mensen.
Goede kwaliteit
Goed geregeld