Heel netjes alles geregeld
De paling was erg lekker. Maar toen ik hem vers bij jullie heb gehaald was hij lekkerder als nu. Ik denk dat het komt omdat hij vacuüm verpakt was. Maar hij was toch heerlijk lekker.
Cadeau gedaan aan mijn moeder. Echt super dat het gekoeld wordt afgeleverd.
Goede snelle service lekkere paling
Naar verwachting ontvangen. Voor herhaling vatbaar.
Ik koop alleen bij Rijpelaal omdat ik uit ervaring weet dat ik dan niet teleurgesteld word!
Schone paling na token heerlijke smaak en goed los van de graat
Zeer goede levering en de paling is top .
Een betere ervaring krijg je niet , ze doen wat ze beloven , elke keer weer ,ik bestel er al jaren en ben nog nooit teleurgesteld, dus ga zo door en blijf ons verwennen met deze top producten
Keurige levering en een goede kwaliteit
Goede en nette service . Zeer goed verpakt . Goed op smaak . Alleen ik vond de huid zeer dik , ligt misschien aan de soort .?
Toppie perfect verpakt met ijsblokjes in een stevige doos
Goede producten
Keurig op tijd bezorgd en goed verpakt. En echt heerlijke vis, ben er erg blij mee.
Eerste maal besteld. Goede levering
Snel en goed
Daarom hebben we weer besteld, alles was mooi op temperatuur gearriveerd door dhl, En de smaak mooie rook smaak..
Vriendelijk product zoals beschreven. Erg klantvriendelijk.
fijn bedrijf en het staat klaar als je komt. Ik gaf aan dat ik nog ver moest reizen dus zonder probleem 1 piepschuimbox met koelelementen werden meegeleverd
Helemaal goed
Goede levering Op tijd Kwaliteit Dik tevreden
Echt lekkere paling. Heel goed gekoeld en verpakt. Dikte paling en smaak precies goed!! Helaas heeft post nl een vertraging ingelast, zodat we de paling een dag later kregen. Door de erg goede verpakking is de vis toch nog goed aangekomen
Mijn vader was weer blij verrast met de paling voor Vaderdag
Goede prijs kwaliteit verhouding !