Geweldige paling, smakelijk en supervers. Precies op de afgesproken dag geleverd
Betrouwbaar bedrijf en goed product.
Al diverse keren een bestelling gedaan, uitstekende kwaliteit van de producten en de bestelling word op de afgesproken tijd in een gekoelde verpakking geleverd. De moeite waar om een keer te proberen u zult er geen spijt van krijgen.
Meerdere keren producten besteld. En iedere keer de zelfde kwaliteit en verzorging tot in de puntjes. Mag een voorbeeld zijn voor meerdere bedrijven. Een mooie formule.
In mijn bestelling maakte ik een foutje in de leverdatum. Meteen krijg ik een mailtje zodat ik het op tijd kon wijzigen. Zo kreeg ik op de goede dag weer heerlijke paling met twee heerlijke salades.
Prima kwaliteit
Zorgvuldig verpakt.
top kwaliteit geleverd wat ik bestelde
Correct, meedenkend, oplossingsgericht
Blij dat ik dit bedrijf heb gevonden! Heerlijke paling! Heel vers en keurig verpakt!
Lekkere paling en snelle levering ook de zalm is van zeer goede kwaliteit
Vraag duidelijk antwoord en paling is geweldig, vooral aandacht aanbesteed.
Geweldig en goed van smaak
Besteld als gift voor mijn vrienden. Zij waren zeer te spreken over de kwaliteit van het pond paling. Voor iedereen aan te bevelen.
Het was een gok om te bestellen. Maar wat een goeie. We hebben genoten. Ik hoorde zelfs” k heb vaak paling gegeten maar dit is de lekkerste. Wanneer ik weer paling wil zal ik het zeker hier bestellen. De manier van verzenden s ook zo goed. Goed bedrijf
heel lekker en goed verzorgt voor herhaling vatbaar
Goede kwaliteit en lekker gerookt. Netjes en goed gekoeld geleverd.
Goede afwikkeling van de bestelling.De paling was van goede kwaliteit. Mooie maat om deze te roken.
Het was weer in de nopjes. Wij hebben zitten smullen.
Heb alleen maar goede berichten gekregen van mijn vrienden
Betrouwbaar, servicegericht en de beste kwaliteit
Jaren lange goede kwaliteit en gegarandeerd afspraken nakomen.
Goede ervaringen met rijperaal, Goede lekkere paling, Een hele goede thuisbezorging gekoeld en goed verpakt.
OP gevraagde datum geleverd. Perfect verpakt en gekoeld
heerlijke paling snel geleverd keurig verpakt aanrader