T was super lekker, Netjes en verzorgd
Snelle levering, was ook echt het aangegeven gewicht (niet te weinig) Kreeg positieve reacties v mijn klanten! Dus wanneer ik weer rookpaling nodig heb, ga ik zeker bij jullie bestellen!!
Bestellen was makkelijk, bezorging was snel en we werden goed op de hoogte gehouden. Tijdens Pasen hebben wij heerlijk genoten van jullie paling en zalm. Heerlijk gerookt en goed van smaak! Een aanrader eerste klas! Gaan hier snel weer een bestelling plaatsen.
Al jaren klant super lekker en hele goede service
Diverse keren paling bij U besteld en altijd goed
Geweldige vis. Super tevreden
heerlijke schalen en salades, vers, goede kwaliteit
Niet alleen de kwaliteit maar ook de service is top
Voortreffelijke paling.
Heb direct 2e bestelling geplaatst
Genoten zoals altijd Joop.
Als kritische hobby roker met 40 jaar ervaring, die eigenlijk alleen IJsselmeer paling rookt, neem ik niet zomaar alles aan wat ze zeggen of beloven. Bij Rijpelaal beloofden ze mij echte kwaliteit, en het is ook zo, heerlijke kweekpaling, maar wel hele goede.
Steeds weer geweldig
Zie boven.
Al meerdere keren besteld en telkens weer een feest. Duidelijke website, makkelijk te bestellen en keurig verzorgd aan huis afgeleverd. Geweldig!
Heerlijke salades,paling,zalm en palingsoep!! Hele goede bezorging!
Een heel positieve ervaring. Levering snel. Verpakking product uitstekend., heel zorgvuldig.. Het menu met paling en asperge was heerlijk.
Kunt altijd kontakt opnemen en word heel vriendelijk geholpen.
geweldige paling,netjes en goed verpakt en volgens afspraak geleverd
duidelijke website, snelle levering, goed verpakt en super kwaliteit
De schotel met diverse soorten paling was heerlijk en de bediening was zeer vriendelijk
Super heb eerst 1 kilo paling besteld maar gaan er gauw meer word super kwaliteit en super netjes hoe jullie uit lever
Wegens de dag van verjaardag en de komende visite was een vroege aflevering gevraagd. Dat gebeurde ook; om 12:30 werd het afgeleverd. De kwaliteit en de smaak van gerookte paling en makreel was buitengewoon goed, beter kan niet.
Heerlijk gegeten! Makreelfilet niet aan te raden, vol graten!
Ben heel tevreden met Rijpelaal. Paling wordt op de afgesproken datum bezorgd en ziet er keurig uit. De kwaliteit is prima en we kunnen weer lekker paling eten.