Lekker en goed,is voor herhaling vatbaar maar dan een heerlijke mix.
Zoals altijd was alles perfect.
Makkelijk online te bestellen via een duidelijke website. De snelle verzending vond plaats in een prima gekoelde verpakking. De paling was van erg goede kwaliteit en supervers.
zeer vers zeer tevreden
bestellen eenvoudig (goed overzicht van het aanbod). de aangegeven tijd dat de bestelling zou worden bezorgd klopte perfect. Ben zeer. tevreden!
Gastvrijheid en kwaliteit staan voorop bij Paul en zijn team van de Fa Rijpelaal, zij weten hoe het hoort.
Ik raad het iedereen aan als je eens iemand origineel wil verassen,stuur dan eens een bosje paling ipv een bosje bliemen!
Constante kwaliteit
Goede service en wordt netjes bezorgd
Super paling “ smaak buiten categorie”
Altijd heerlijke paling er is geen betere ! Super
De palingfile en salades smaakte heel goed , zeker een aanrader.
Vriendelijkheid naar klant toe, goede uitleg, hulp bij bestellen via de p.c werd gegeven, op tijd afgeleverd en zeer goede kwaliteit paling!
Het was heerlijk
Lekkere palingen mooi vet en mooi verpakt, prima product dat ik wel vaker ga bestellen.
meerdere keren al besteld maar de kwaliteit is nog steeds perfect en de prijzen ook.
overweldigend !!!!!
Bij bestellen voorkeur opgegeven en deze ook geleverd gekregen. Mooi op tijd. Lekkere vette paling.
Alles naar tevredenheid
Bestelde een kilotje paling werd snel geleverd. Smaak was super goed, en was goed gerookt en was lekker mals en zacht. We hebben er van gesmuld.
De paling is topkwaliteit, de verzending optimaal.
ik heb super ervaring met deze firma er was iets mis gegaan met deze levering MAAR............... na een belletje een super oplossing gehad nog nooit gezien dat een firma persoonlijk van Nederland naar belgie komt om dit misverstand op te lossen nogmaals dikke merci aan het team van rijpelaal groetjes van een tevreden klant gummaar
Prima service en kwaliteit
Weer heerlijke rookpaling besteld. Die elke keer weer supersnel geleverd kan worden. Goed vacuüm verpakt Meer dan tevreden
Voor het eerst online bij palingkopen.nl besteld. - Keurig en netjes informatie n.a.v. de site en de bestelling n voortgang - Keurig rekening gehouden met speciale wensen - Keurig en op tijd geleverd. - Zeer goede kwaliteit van de paling.