Zoals alle vorige keren heerlijke paling en op tijd geleverd
div keren besteld best wel veel het is alleen jammer dat je zelf achter de korting aan moet gaan als vaste klant daarom dit keer maar de volle prijs betaald
Heerlijke paling en zalm en makreel. Heel goed verzorgd thuis aangekregen. Een aanrader.
Er was een foutje gemaakt met de verzending ,en dat werd met vriendelijke service perfect opgelost kon niet beter. Dus daarom een tien . Met vriendelijke groet Els en Henk .
Mooie kwaliteit, perfecte levering!
Super geregeld, snelle levering, snelle afhandeling, Mooie paling en bestelling meer dan compleet, dank jullie wel
Snel en gekoeld geleverd, zeer goede kwaliteit
Heb vanaf de 1e bestelling altijd een prima verzorging en kwaliteit gekregen !
Was wat verkeerd gegaan met de bestelling maar snel opgelost! De paling was heerlijk voor herhaling vatbaar.
diverse keer besteld gewoon SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!
Was Mooi verpakt is voor herhaling vatbaar dankje wel. Met vr gr Arno hendriksen
De paling komt op de afgesproken dag aan en de producten zijn zeer goed verpakt en de smaak is heerlijk!!
Goede kwaliteit en netjes verzorgd!!! Chapeau. Voor herhaling vatbaar.
De gerookte paling was wederom een genot om te eten, helaas viel de palingfilet wat tegen. De smaak was prima maar er ontbrak de malsheid. De filet voelde wat harder helaas maar verder wel ok
Paling van het zuiverste soort. Erg smakelijk en voor een redelijke prijs.
Snelle levering, goed gekoeld, zeer smakelijk. Lortom: geweldig.
Heerlijke visschotel. Onze gasten waren onder de indruk!!
Prima site en makkelijk bestellen. Ook de levering en het volgen van het bestelde is prima.
Post NL kwam een dag te laat en bij het uitpakken was alles één vieze kleverige massa!! het zakje met koelstof was gaan lekken en ontdooid. Aangezien het gerookte paling en gerookte zalm was, is er met de vis zelf niets mis mee, maar wat een troep. Normaal gesproken zit er in de doos een betere koeling (een soort ijsblokjes plastic en dat had misschien een dag extra wel overleefd. Graag hiervoor uw aandacht!!!
Onze excuses voor de kleverige massa! We zullen er voortaan goed op letten dat de icepacks niet kapot zijn bij het verpakken. Bedankt voor de tip en uw duidelijke reactie.
We bestellen regelmatig. Altijd is het product uitstekend. Meer woorden zijn niet nodig.
Dankjewel voor de mooie reactie! Als u zich registreert op onze nieuwsbrief ontvangt u na elke 5, 10, 15,..etc bestellingen automatisch een email met een kortingscode.
voortreffelijk
Heerlijke paling en zalmen salade Zodat we niet meer afhankelijk zijn om ze mee te laten brengen superbefankt
Mooie verpakking Erg lekkere paling en gerookte zalm
Bestelling altijd goed lekker helemaal top een echte aanrader