Ondanks problemen blij de postnl, lossen zij dit bovenverwachting goed op.
Super goed voor elkaar.
Heb al meerdere keren een bestelling gedaan voor een pondje paling. Deze gaan namelijk naar familie en vrienden wanneer ze jarig zijn. Allen zijn erg te spreken over de kwaliteit van de paling. Net voor de kerstdagen ook nog een bestelling geplaatst met als leverdatum 24 Dec. Er werd toen gebeld dat ze ivm. de drukte bij de bezorgdiensten het product een dag eerder zouden versturen. Dat vind ik meedenken met de klant, topservice!
Super bedrijf
Snel en zeer zachte gerookte paling Maar ook de zalm is van zeer goede kwaliteit Zonder grond smaak Zeker aan te bevelen zal er vaker bestellen
Keurig netjes verpakt en geleverd! Daarbij is de smaak voortreffelijk! Blijf op deze weg doorgaan, vooral Total Commitment aangaande Kwaliteit en antourage!
Ik had besteld en voor levering 22 december maar ik krijg een week van te voren bericht dat mijn bestelling onderweg is. Ik via mail vragen hoe zit dat nou die bestelling ? Als U hem nu stuurt heb ik er helemaal niks aan 10 dagen voor kerstmis. Geen enkele reactie alleen nu deze mail wat vond U van ons. Krijg ik nu geleverd op de gewenste 22 december of hoe zit dat nu ???
Beste Dinie, u heeft van ons een bevestiging ontvangen waarin tips staan over houdbaarheid e.d. Dit was geen verzendbevestiging. Uw bestelling wordt netjes op tijd klaargemaakt en verzonden voor levering op de 22e zoals door u aangegeven. Hele fijne dagen en smakelijke groetjes!
Alles keurig geregeld. Op juiste dag bezorgd en dag ervoor een code om de zending te volgen. Paling was goed gekoeld tijdens transport en de kwaliteit was super. We hebben met de kerst kunnen genieten van heerlijke zelf gerookte paling.
al mijn bestellingen zeer netjes en op tijd afgeleverd aan de gegeven wensen zijn altijd na gekomen
Reeds eerder bestelling gedaan,weertot volle tevredenheid netjes verpakt en smaakvolle paling ontvangen
Erg goed, doen wat ze beloven
Heerlijke paling en keurig verpakt en geleverd
De paling was de bestelling Er voor beter vond ik
We hadden een hele lekkere en gezellig Kerst, de vis van Rijpelaal heeft daar tijdens het eten een groot aandeel in gehad. Naast de palingsoep, hadden we Paling, Makreel en gerookte zalm en wat salades. Die werden allen met veel smaak opgegeten en iedereen was lovend. Het enige verbeterpuntje is misschien het hoge zoutgehalte van sommige onderdelen, als je dit iets vermindert is het subliem.
Goed verpakt, netjes gekoeld en op tijd afgeleverd. Van de 10kg zaten er een paar erg kleine bij, die zijn bijna niet te fileren. Er zaten er ook een paar erg grote bij. Dus dat week iets af van de maatvoering maar prima natuurlijk. Ze hadden van mij iets zouter gemogen, wel eens elders besteld en die zijn net een tikkeltje langer gepekeld.
Helaas had PostNL het erg druk en kwam de vis later en later. Het kon nog net, de koelblokjes waren nog wat koel maar ontdooid en de vis ook niet koud. Paling en zalm moesten nog even wachten of gingen snel de diepvries in. Gelukkig was de smaak er van heerlijk maar de garnalen hebben we maar snel opgegeten. Volgend jaar weer, een héérlijk Kerstdis!!!
kan niet beter en de vis paling etc. was heerlijk en goed verpakt.
Bestelling lag klaar, snel geholpen, heerlijke paling.
De paling wordt uitstekend verpakt geleverd en de kwaliteit is super.
Mooie paling, precies op maat!!!
Prima 1e ervaring. We gaan zeker vaker bestellen
Onze ervaring met de Rijpelaal, is zeer positief. Alles is super vers, de heerlijkste paling. Nergens te koop. Alle vis is een beleving om te eten. Dat kun je absoluut voorzetten aan je vrienden en familie. Klantvriendelijkheid, en service een tien.
Alles is vers en smakelijk
Kreeg het perfect op tijd en perfect verpakt