Al eerder bij Rijpelaal het borrelpakket besteld en het was weer heerlijk. Altijd goed gekoeld en op tijd geleverd. We hebben er weer van genoten!
Uitstekende kwaliteit en snelle levering topadres!!
er zitten te veel grote palingen in ik had nu alles groot
Heerlijke paling, palingsoep.
Palingkopen.nl is voor mij al jaren een zeer betrouwbaar adres voor het kopen van paling. Prima kwaliteit en altijd op tijd.
Genoten van de visschotel en de palingsoep. Alles was keurig verpakt en werd conform afspraak geleverd.
Zoals ik al een aantal keren ervaren heb zeer goed
ik ben een echte fan van Rijpelaal . Deze keer heb ik voor verschillende familieleden ieder 3 pakjes palingfilet besteld om vlak voor kerst bezorgd te worden . zal net als vorig jaar wel weer een heerlijke verrassing zijn !
Een perfect gerookte paling, tegen een mooie prijs en vlot in prima verpakking thuis bezorgd
Alles tot in de puntjes verzorgd!
Dit is pas genieten je kunt er niet van afblijven
Super goed
Zelfs na vertraging van PostNL nog zeer goed gekoeld aangekomen. Uitstekend verpakt dus. En ook nog voortreffelijk lekkere paling en zalm
Vriendelijke service, zeer nette verpakking, top kwaliteit vis. Wij zijn helemaal gelukkig!
paling is prima maar ik hoop dat je rond de kerst ook slades met gerookte vis gaat verzenden
Geachte Medewerkers van Rijpelaal. De Verpakking en de Producten zíjn een Voltreffer !! De verzorging/post ,, kan - kon ,, misschien beter !! Drie verschillende ,, Levertijden ,, uiteindelijk werd het om 18.00 uur geleverd !! Met vriendelijke groet Berry
Goede ervaring , snelle levering en alles van zeer goede kwaliteit
Ik heb mijn bestelling nog niet gekregen heb het 25 november bestelt en betaald Waar het blijft ik weet het niet Het gaat om ordernummer 52331 Ik hoor het graag van jullie
Beste Sandra, Het bestel nummer dat u noemt is niet bij ons bekend, de bestellingen die u wel gedaan heeft zijn allemaal verstuurd en geleverd. We willen hier graag met u over in contact komen maar helaas reageert u ook niet op onze telefoontjes of e-mail. Jammer!
Supersnel perfecte kwaliteit geleverd. Als altijd trouwens ;)
Een bedrijf met service. Probleem met zending gehad, super opgelost. Echt een voorbeeld voor velen bedrijven , Super ! !!!!!!!!!!!!!
Heerlijk gerookte paling . Prima op tijd geleverd. De vacuüm verpakking/koeling geen enkel probleem. Een dikke 10. Dick van Noort.
Prima! De paling zelf gerookt en uitstekende kwaliteit!
Ik ben zeer tevreden over het produkt en of het nog beter kan weet ik niet
Smelt op de tong, top van smaak.
De gerookte paling Is uit de kunst maw om te smullen