Reeds eerder bestelling gedaan,weertot volle tevredenheid netjes verpakt en smaakvolle paling ontvangen
Erg goed, doen wat ze beloven
Heerlijke paling en keurig verpakt en geleverd
De paling was de bestelling Er voor beter vond ik
We hadden een hele lekkere en gezellig Kerst, de vis van Rijpelaal heeft daar tijdens het eten een groot aandeel in gehad. Naast de palingsoep, hadden we Paling, Makreel en gerookte zalm en wat salades. Die werden allen met veel smaak opgegeten en iedereen was lovend. Het enige verbeterpuntje is misschien het hoge zoutgehalte van sommige onderdelen, als je dit iets vermindert is het subliem.
Goed verpakt, netjes gekoeld en op tijd afgeleverd. Van de 10kg zaten er een paar erg kleine bij, die zijn bijna niet te fileren. Er zaten er ook een paar erg grote bij. Dus dat week iets af van de maatvoering maar prima natuurlijk. Ze hadden van mij iets zouter gemogen, wel eens elders besteld en die zijn net een tikkeltje langer gepekeld.
Helaas had PostNL het erg druk en kwam de vis later en later. Het kon nog net, de koelblokjes waren nog wat koel maar ontdooid en de vis ook niet koud. Paling en zalm moesten nog even wachten of gingen snel de diepvries in. Gelukkig was de smaak er van heerlijk maar de garnalen hebben we maar snel opgegeten. Volgend jaar weer, een héérlijk Kerstdis!!!
kan niet beter en de vis paling etc. was heerlijk en goed verpakt.
Bestelling lag klaar, snel geholpen, heerlijke paling.
De paling wordt uitstekend verpakt geleverd en de kwaliteit is super.
Mooie paling, precies op maat!!!
Prima 1e ervaring. We gaan zeker vaker bestellen
Onze ervaring met de Rijpelaal, is zeer positief. Alles is super vers, de heerlijkste paling. Nergens te koop. Alle vis is een beleving om te eten. Dat kun je absoluut voorzetten aan je vrienden en familie. Klantvriendelijkheid, en service een tien.
Alles is vers en smakelijk
Kreeg het perfect op tijd en perfect verpakt
Snelle en goede levering
Het word altijd geweldig op tijd bezorgd en keurig gekoeld en ze zijn zo heerlijk! Anders zou ik ze toch niet jaren bestelen!
Vis wordt goed verpakt in ijs, in een mooie bak! Het zag er zeer verzorgd uit en zeer vers.
Afhalen is goed georganiseerd Gerechten lekker vers
een festijn om te eten. kwaliteit
Al een aantal malen paling besteld en altijd top product ontvangen!
prima gekoeld en ze waren Heeeeel lekker
Met het gehele Gezin Genoten van de gefileerde gerookte paling en zalm zowel warm als koud gerookt!
Niks meer aan toe te voegen. Uitstekende kwaliteit en service.
Ik koop al jaren bij Rijpelaal o.a. paling om zelf te roken maar zo met de feestdagen is het ook handig klant en klaar producten te kopen.