En lekker paling
Heerlijke paling. Ook palinsalade erg lekker
Zoals gewoonlijk helemaal TOP
De paling was perfect hygiënisch en gekoeld verpakt. Zeer snelle levering. De paling waren vers en smaakten uitmuntend.
Al voor de 2e keer paling bij mijn ouders laten bezorgen. Zeer goed verpakt en naar waar ik het van hun gehoord heb, erg lekker! Zeer tevreden door snelle service. Zal er zeker nog vaker gebruik van gaan maken.
De verkoper zegt zachte aal maar ik vond ze stug en iets hard. Eerste keer bij dit bedrijf gekocht voortaan maar weer waar ik ze altijd koop.
Snelle levering. Super ingepakt. En lekker dat alles is.
Klantgericht Goede kwaliteit Neusje van de zalm..ehmmm paling
Prima service tegen een redelijke prijs
Zelfs aan wensen tijdens de bestelling wordt voldaan. Top. Heerlijke paling. Zuig je zo van de graat.
Verrukkelijke paling en chique EN efficiente bezorging!
Deze Paling is de allerlekkerste die ik sinds lange tijd heb gegeten. Ja en ik kan het weten! Mijn Vader was vishandelaar en ik woon dan ook aan de kust. Maar deze smaak is zo een streling voor je tong en Longen! Paling zit vol vitamine B12, ja en bruine bonen, Ha,Ha, niet zo moeilijk wat voor keuze om te maken.
Ik had een borrelpakket besteld, érg lekker!
Heerlijke paling. Volgens mij zijn er geen betere.k
Goed geregeld
Levering correct, betaling correct, heerlijk gegeten en de rest in de diepvries.
Goede kwaliteit, goede service !
Geweldig Geweldig Geweldig
de paling is goed gepekeld niet te zout. verpakking uitstekend . bezorging volgens afspraak. recept voor het roken is ook goed .
Snelle en goed verpakte levering
Service is goed, verpakking wat groot maar wel goed en paling was heerlijk.
Correcte levering en heel lekkere paling
Alles was netjes verpakt, gekoeld en de levering was keurig op tijd
prima behandelt