dit was de eerste keer dat we paling bij u hebben gekocht maar het is zeer zeker niet de laatste keer,de paling is heerlijk,mooi en goed verpakt
het waren weer perfecte gerookte palingen en alles keurig verpakt en op tijd geleverd. een aanrader
Echt heerlijke paling en ook de overige producten waren heerlijk. Perfect verpakt,
Is goed verzorgd,smaak fantastisch,voor herhaling vatbaar.
Heerlijke paling in kleine porties van 3 verpakt. Mocht er over zijn dan kan ik m altijd nog invriezen. Niet nodig alles ging op. Had nog nooit via de website besteld maar is voor herhaling vatbaar.
Perfekt gerookte paling en zalm in n keurige verpakking ! Netjes gekoeld verzonden.
Prima paling zijn erg lekker
De paling is perfect gerookt Als kennissen mee eten krijgen ze de link mee om zelf rechtstreeks te kunnen bestellen Het is topkwaliteit wat ze leveren
Goed verzorgd, netjes verpakt, snelle levering
Ze waren heerlijk
Heerlijke producten vers bezorgd. De gasten waar ook zeer verrast over de smaak en kwaliteit en hebben zelfs een folder meegenomen. Zij hadden er nooit bij stilgestaan dat verse paling, en andere vis, gewoon aan huis bezorgd kon worden. De makreelfilet hebben wij, mijn man in ik samen, bij de race van Max Verstappen opgesmikkeld. Volgende keer nemen we er wel iets meer van dat want één makreel was voor ons te weinig.
Ik ben wederom ontzettend goed geholpen. Mijn wensen zijn serieus genomen en zoals afgesproken stonden de palinkjes (perfect gepekeld) op het juiste tijdstip en keurig gekoeld geleverd voor de deur. Koel gelegd, de dag daarna gerookt. M'n collega's hebben er van gesmuld! En ikzelf natuurlijk ook!
Ben weer positief verrast, nu meer producten besteld, anders alleen paling. Maar alles was top, de gerookte zalm in bijzonder!
Bestel alleen nog paling bij jullie
Overzichtelijke site met de juiste informatie, prima verpakt en bezorgd.
De door mok bestelde paling zat in een supergoede koelbox. Volgende keer bestel ik wat meer zodat die koelbox optimaal gebruikt word.
De paling was vers en heerlijk, ik raad het iedereen aan
Voor de eerste keer besteld en ben zeer tevreden.
De vis wordt netjes verpakt zoals je als klant wenst. Is gekoeld en vers. In 1 woord top!!
Goede levering heel erg lekker zowel de bepaling als de gedupeerde paling Voor herhaling vatbaar
zie boven
Wij bestellen zeer regelmatig paling om cadeau te geven. Altijd op tijd bezorgt. Goed ingepakt zodat de vis koel en vers blijft. Mooie paling, erg lekker. Gewoon top!!!
goede kwaliteit nette prijs
Aan te bevelen altijd lekker vers.
Vers kwalityd snelle bezorging