De levering is top. Heb wel moeite met de kwaliteit van de paling: dun, hard en taai.
Hi Annemarie, Wij hebben een palingkwekerij, dus allerlei soorten en maten op voorraad. Je krijgt tijdens het bestellen de mogelijkheid om een opmerking te plaatsen. Daarin zou je het gewenste aantal stuks, het minimale gewicht van een paling, structuur etc. kunnen aangeven. Zo kunnen wij daar rekening mee houden en mocht het niet mogelijk zijn, contact met je opnemen en naar een passende oplossing zoeken. Met vriendelijke groet, Team Rijpelaal
Altijd correct
De paling is prima van smaak,maar het blijft jammer dat je geen keuze hebt hoeveel je er in een pond wil.De ene keer 5 de andere keer 3 in een pond.
Hi Wouter, Je krijgt tijdens het bestellen de mogelijkheid om een opmerking te plaatsen. Daarin zou je het gewenste aantal stuks of het minimale gewicht van een paling kunnen aangeven. Zo kunnen wij daar rekening mee houden en mocht het niet mogelijk zijn, contact met je opnemen en naar een passende oplossing zoeken. Met vriendelijke groet, Team Rijpelaal
Weer heerlijke paling.
Ik vond het heerlijk dit houden we erin ga zo door
X
Prima service en kwaliteit
Het wat een heerlijk pakket met palingfilet zalmfilet en 2 soorten salade
geweldig
Gerookte paling besteld werd snel en netjes geleverd de paling was echt super lekker
Zijn mooi correct op tijde alles is zorgvuldig verpakt en verzonden
goede paling en snelle leverinng
Kwaliteit
Prima paling gerookt,om te smullen.
Helemaal top! Altijd als we bestellen zijn we helemaal tevreden met de producten die we geleverd krijgen. Vers, lekker en goede kwaliteit.
Snelle levering, uitmuntende kwaliteit, prima verzorgd.
ok
Wordt ook gekeken wat je vraagt
Goede kwaliteit en goed verpakt
Prima producten, zorgvuldig ingepakt, snelle bezorging. Zeer tevreden!
Super lekkere paling en zalm echt een aanrader. Ik bestel er al jaren.
Genieten van de gezellige omgeving, service en lekkernijen. Koffie, broodjes, soep, sausen. Altijd heerlijk om na 'n wandeling met de hond even te relaxen, te lunchen en inkopen op te halen of te kopen. Ook ideaal en ruim te parkeren, auto, E-bike etc. Ps vaak in de zomer waait het afval op het terras weg, van bijvoorbeeld, papieren suiker zakjes, koekjes de natuur in. Vaak zie je steeds meer, weer producten zonder papier in de horeca. De suiker potjes komen bijvoorbeeld weer terug, en koekjes zonder papieren. Verpakking. Gewoon positive advies. We komen graag weer gauw vanuit Ehv aan. Fijne feestdagen gewenst. Mvg
gaat makkelijk met bestellen volgende dag geleverd volgens afspraak en verse producten in een woord geweldig ben klant geworden voor het leven en prijzen ze zijn echt niet te duur voor de verse producten
Wij bestellen sinds vele jaren alleen bij Rijpelaal de paling, zalm en makreel. Nog nooit teleurgesteld in de kwaliteit. Wordt goed verpakt en snel gelevert. Zullen zeker bij hun blijven bestellen.