Elke vraag goed beantwoord. Ook de bezorging is goed en jullie leveren goede kwaliteit. En de houdbaarheids datumbhouden jullie ook goed. Alles is prefect. Met vriendelijke groet hariette nolle.
Voor de 1ste keer besteld. Palingen waren heel lekker!
alles netjes geregeld en de smaak is geweldig
geheel volgens afspraak en heerlijk
Heerlijke paling. Snelle levering. Makkelijk in te vriezen.
Betrouwbaar, en als er iets mis gaat word er gelijk gebeld en proberen ze het probleem op te lossen.
Goede paling snelle levering en prima verpakt. Jammer dat de paling duurder is geworden.
nette verzorging zoals altijd..andere x was het zalig en nu proefde je de smaak van makreel en paling niet vanwege het zout...te zout...heb het dan ook weggegeven ..jammer
Mijn eerste keer wat bestelt hier. En de service was super
Ik koop hier al een hele tijd paling Het is paling om te zuigen . altijd lekker vers al je ze thuis krijgt en altijd gekoeld als je ze binnen krijgt .Zeer zeer aan te bevelen!!
Erg goed product en ook proces er rondomheen is super.
Kwaliteit erg goed alleen waren ze erg dik zodat we 6 palingen hadden terwijl we met 8 mensen waren. Normaliter heb ik zowiezo in een kilo 8 palingen! Dat was jammer
Bedankt voor uw mooie beoordeling. Een gewenste maat kunt u aangeven in het vakje voor opmerkingen in het betaalvenster, dan houden wij daar zeker rekening mee!
smaakbeleving 10 verzenden 10 in een woord toppie
Goede paling, perfecte smaak, snelle levering
Superlekkere paling, kun je van de graat zuigen.
Levering is te laat. Product is op kamertemperatuur als het arriveert. Na telefonische klacht, toezegging op levering nieuw product, echter komt woord niet na. Wacht nog steeds op een tegemoetkoming. Inmiddels 14 dagen geleden
Gelukkig hebben we het inmiddels samen opgelost
Prima kwaliteit en tijdige levering. Jammer van de prijsverhoging.
was een kado voor een vriend en die was erg tevreden hij zei je kon ze zuigen HEERLIJK
Vrijdag besteld, zaterdag in huis.
Ben al jaren klant en dat bevalt nog steeds uitstekend.
De bezorging is perfect, en wij bevelen het ook aan bij andere mensen.
Normaal is het formaat iets dunner wat ik beter vindt. Maar de volgende keer weer beter.
Bedankt Henk, u kunt de volgende keer in het vakje voor opmerkingen in het betaalvenster zelf de gewenste maat opgeven. Dan houden wij daar rekening mee!
Wederom heerlijke paling ontvangen, en super goed verpakt in ijs.
Online besteld, gekozen voor zelf ophalen. Daar aangekomen...stond mijn bestelling al klaar. Kwaliteit zeer goed, lekker van smaak.
het was weer toppie