We hebben de vaderdag actie gekocht Onze vaders waren aangenaam verrast en het was heerlijk
Ik ben al jaren klant en nog nooit een klacht geweldig zo door Gaang en de groetjes aan paul en aan het voltallige Personeel groetjes kareldewit
Goede service goede produkten
Alles netjes geregeld en zoals altijd heerlijk!
ik heb nog nooit zulke lekkere paling filet gegeten
Idem
Netjes verpakt, snelle levering
Goed verpakt (vacuüm en op ijskussentjes) en snel geleverd
Snelle levering goed verpakt en een heerlijke paling
Zo als iedere x gewoon weer heerlijk
Lekkere paling en keurig en verpakt
Super vriendelijk geholpen door de medewerkers
Rookton gekocht, met gratis paling. Smaakte voortreffelijk, goede kwaliteit, echt een aanrader! Mooi vaderdagkado
De bestelprocedure via de site is makkelijk. En het belangrijkste van alles: De paling is verrukkelijk.
Lekkere paling. Allen van goede kwaliteit en goed verpakt
Zelfs met de hitte van de afgelopen tijd kwam mijn pakket nog steeds gekoeld aan.
Heerlijke paling goede service en keurig verpakt!
Als was zeer goed geregeld en goed in gepakt
Paling is netjes op tijd bezorgt maar ikzelf vind de paling te dik daardoor zitten er ook maar 3 in een pond.
Weliswaar een kwartiertje moeten wachten tot mijn bestelling klaar was, daarvoor super verse schotel en gratis koel drankje tijdens het wachten, met excuses voor kleine vertraging. Prima opgelost dus!
Beste paling tot zover mooi gelijke grote familie vond ze heerlijk
Alles was helemaal naar wens. Uitstekende kwaliteit paling, attente service, keurig en heel goed verpakt en het vaderdag pakket zag er ook nog eens heel erg leuk en verzorgd uit. Helemaal top!
Snelle levering en alles zeer goed verpakt !!’