Lekkere paling en goed verpakt aangeleverd
Snelle levering, netjes ingepakt
Voor het eerst hier besteld als particulier maar ook als ondernemer van een cateringbedrijf. Vlotte afhandeling en in tempex doos aangeleverd . Palingfilet besteld en een vistrio . Smaak en versheid uitstekend . Bij het vistrio vond ik de cocktail saus niet zo lekker bij de producten . Die zou ik vervangen door een andere maar dat is een kwestie van smaak ! Prijs - kwaliteit verhouding scoort bovengemiddeld.
Goede service en de paling 2as weer heerlijk
Het was top verzorgd
kwaliteit is top, en er wordt keurig op de vtv afgesproken tijd geleverd
Mooie verse paling,smaakt voortreffelijk
word thuis bezorg en is perfect verpakt en lekker
Super snel en super verpakt. Ik heb 45 jaar in de verse vis gewerkt bij Nederlof's Visgroothandel in Stellendam, dus ik weet wel wel wat goede kwaliteit is. Ik ben al een poosje met pensioen dus wij trakteren ons zelf wel eens op iets lekkers.
Heerlijke paling Om zelf te roken
Keurig verzorgd heerlijk aanrader
ik ben geen robot
Eerste dat ik hier paling heb besteld Overheerlijke paling Binnenkort ga ik weer bestellen
Zeer goede kwaliteit, voor herhaling vatbaar.
Heerlijk net zo als anders alleen de bezorgtijd kan duidelijker zit te wachten en weet niet de tijd wanneer postnl komt bezorgen MVG J.Leissner
Prijs en Kwaliteit top en heel leuk dat jullie het gevraagde lintje eromheen gedaan hebben. Maakte het heel persoonlijk :)
Vanaf mijn eerste bestelling bij Rijpelaar BV ben ik nog nooit teleurgesteld. Kwaliteit van wat ik meestal bestel (paling, zalm en makreel) is altijd top. Geef dit adres ook altijd zo veel mogelijk door aan familie en vrienden. Zij verdienen gewoon een grote klantenkring.
Top bestel hier al jaren
Al vaker paling en zalm besteld, wederom keurig afgeleverd. Wat ik super vind is dat de gerookte paling altijd van uitmuntende constante kwaliteit is. Grtz Kees
super verpakt en goed voor mekaar
Snelle service en goed en koel verpakt prima
Keurig geleverd zoals beschreven. Het was een verjaardagskado en in de opmerkingen had ik gevraagd of er een kaartje bij kon en dat was keurig geregeld. Het was een erg geslaagd kado overigens.
Geweldig genoten.
Mooi en goed verpakt, tijdstip bezorging klopte exact!! En de smaak vd gerookte paling was verrukkelukkkk!!!!!