Op tijd bezorgd, met zorg verpakt. Producten van zeer goede kwaliteit!
Al enkele keren online besteld, deze keer de bestelling opgehaald om zeker te zijn voor moederdag de bestelling in huis te hebben omdat ik de aanbieding vrij laat had gezien, en wel eens te willen weten waar de winkel is. Alles top, ook op locatie nog producten kunnen bijkopen en erg vriendelijk personeel.
Mijn bestelling was weer perfect verpakt (vacuum) en op de afgesproken dag en tijd bezorgd. Al zou de bestelling in eerste instantie pas 3 dagen later worden bezorgd, de paling zou dan al over de datum zijn, kreeg ik toch netjes een mailtje van post.nl dat de bestelling toch op de afgesproken dag bezorgd zou worden. Dit was op t moment dat ik zelf al contact wilde gaan zoeken met post.nl.
Besteld voor Moederdag - 750gr gerookte paling, de kwaliteit is niet te overtreffen, daarnaast keurig verpakt in hoogwaardige doos en tevens voorzien van kado verpakking, ik kan iedereen aanbevelen hier zijn bestelling te doen
Prima verpakt keurig op tijd geleverd en super lekker
ook met persoonlijke wensen wordt rekening gehouden
Snelle levering. Heerlijke vis. Goed verpakt.
Paling is al jaren goed en voordelig
prima voor elkaar hoge kwaliteit
Heerlijke paling en andere visgerechten. Ook heerlijke paling soep.
Snelle postverzending
Ook deze keer waren de palingen weer zalig
Helemaal tevreden over de bestelling. Heel klantvriendelijk. Ik had per abuis een verkeerde bezorgdatum ingevuld, maar betrof een cadeau. Zij hebben er toen alles aan gedaan om mij te helpen alsnog het cadeau tijdig te kunnen geven.
Het blijft gewoon lekker. En wat een goede service en bezorging. Op naar volgende bestelling!
Nvt
Kwaliteit top. Service top
Was weer van ouds heerlijke gerookte vis , en keurig verpakt en op tijd bezorgd
Heb meermalen paling besteld en telkens precies geleverd volgens afspraak. Kwaliteit perfect!
Wordt perfect verpakt bezorgd op de gevraagde datum. Smaak is onovertroffen
Was heel lekker en goed verpakt
het was keurig netjes verzorgd, en smaakte ook verschrikkelijk lekker.
Zie zin hierboven
Ik kan de paling bestellen en zelf de leverdatum bepalen. Komt goed gekoeld vers aan. Ik vind het ideaal. De prijs valt mee en alles wordt gratis bezorgd.
Als ik iets mag aan merken dan vind ik hem soms iets te zacht (te gaar)
Als altijd perfecte kwaliteit en precies op tijd gevraagde tijd geleverd!