Lekkere paling en keurig en verpakt
Super vriendelijk geholpen door de medewerkers
Rookton gekocht, met gratis paling. Smaakte voortreffelijk, goede kwaliteit, echt een aanrader! Mooi vaderdagkado
De bestelprocedure via de site is makkelijk. En het belangrijkste van alles: De paling is verrukkelijk.
Lekkere paling. Allen van goede kwaliteit en goed verpakt
Zelfs met de hitte van de afgelopen tijd kwam mijn pakket nog steeds gekoeld aan.
Heerlijke paling goede service en keurig verpakt!
Als was zeer goed geregeld en goed in gepakt
Paling is netjes op tijd bezorgt maar ikzelf vind de paling te dik daardoor zitten er ook maar 3 in een pond.
Weliswaar een kwartiertje moeten wachten tot mijn bestelling klaar was, daarvoor super verse schotel en gratis koel drankje tijdens het wachten, met excuses voor kleine vertraging. Prima opgelost dus!
Beste paling tot zover mooi gelijke grote familie vond ze heerlijk
Alles was helemaal naar wens. Uitstekende kwaliteit paling, attente service, keurig en heel goed verpakt en het vaderdag pakket zag er ook nog eens heel erg leuk en verzorgd uit. Helemaal top!
Snelle levering en alles zeer goed verpakt !!’
Fantastisch verpakt ,gekoeld en snelle bezorging Het ijs was na aankomst nog bevroren
Heel goed verpakt! Het zag er keurig uit! Leuk receptenboekje erbij. Echt voor herhaling vatbaar! Bedankt!
Had pondje paling besteld. Prima kwaliteit en een hele mooie prijs Prima verpakt en keurig op tijd afgeleverd Allemaal perfect
Zijn altijd zeer tevreden over kwaliteit!
De beste paling ever
Kan simpelweg niet beter, Alle stations in het traject bestellen - afleveren snel gepasseerd en de berichtgeving naar cliënt hierover ook !!! Chapeau !!!
Geleverd bij hete temperaturen, zouden dan iets meer koelelementen bij moeten naar mijn idee...was maar net aan, komt de kwaliteit van de paling niet ten goede. Vr Gr Anja
De paling was keurig verpakt en kon goed bewaard worden tot het tijd was om te eten. De smaak was heerlijk en iedereen was heel enthousiast. Zeker voor herhaling vatbaar.
Snel geleverd, gepositioneerd hoe wij dat willen, mooi vacuüm getrokken en de beste kwaliteit wat er bestaat...
Ook altijd op tijd geleverd volgens de afspraken. Echt mooie gepekelde rookpalen van zeer goede constante kwaliteit. Ben al jaren klant en dat is niet voor niets!