De paling van Rijpelaal is super. Zacht als boter, smeuïg, en super vers.. Bestel altijd online, . Leveringen op tijd, mooi gekoeld verpakt..
Paling besteld en netjes, volgens afspraak, geleverd gekregen. Was wederom heerlijk. Zeker een aanrader
duidelijke beschrijving van de producten ,makkelijk bestellen, alleen een verkeerde datum doorgekregen van Postnl ,maar het werd wel op tijd geleverd.
Prima levering
super
Super mooie gepekelde paling ontvangen. Ook de moederdag aktie was geweldig. Alles werd goed gekoeld geleverd. En een vergissing werd direct opgelost. Ik ga hier zeker vaker bestellen en raad het andere ook aan.
Fijn dat jullie op tijd belde dat het pakje retour was gekomen daardoor toch de bestelling later heb ontvangen. Super lekker
Voor het eerst via de website besteld en laten leveren. Perfecte actie en heel mooi op tijd aangekomen.
We hebben gesuld van het bestelde.
geweldige vis en prima verzorging
Goed verpakt keurig Groetjes anna
Top. goede service, goede kwaliteit, hartelijk en vriendelijkheid!
Heerlijk vers en super smaakvol
Heerlijke paling.Goed en gekoeld verpakt.Super kwaliteit.
Kwaliteitsvis, heerlijk onovertroffen van smaak en VERS
Zoals gewoonlijk, eerste klasse vis van de Rijpelaal.. Netjes verpakt en heerlijk.
Ik liet al regelmatig n kilo of 4-5 gerookte paling mee naar Thailand nemen door toeristen, helaas nu is t op. Zodra de grenzen weer open gaan n nieuw voorraadje aanleggen. Heb t moederdag pakket besteld voor mn moeder en die was er super blij mee!
uitstekend verpakt en zoals gewend, heerlijk
Het was super goed verpakt en heerlijk. En de hond vond de zalm ook heerlijk.
Lekker kweek paling Tom te roken
Product is goed verpakt en koud afgeleverd. Na mijn werk opgehaald op bezorgadres en het ijspack was nog steeds bevroren. Ik ga zeker nog een bezoekje doen
Na eerdere leveringen ontkom je er niet aan in herhaling te treden, dus ook nu weer.
Vele malen besteld . Het blijft voor mij de lekkerste paling. Ook andere geprobeerd maar komt toch weer terug opdeze heerlijke palinh
Na een eerdere bestelling waarbij ik uitsluitend paling heb besteld is deze keer gekozen voor paling, makreel en salades Naast de paling zijn met name de salades zijn van een excellente kwaliteit
Ik koop al jaren jullie paling en iedereen smult er van.