Wij bestellen sinds vele jaren alleen bij Rijpelaal de paling, zalm en makreel. Nog nooit teleurgesteld in de kwaliteit. Wordt goed verpakt en snel gelevert. Zullen zeker bij hun blijven bestellen.
De paling is zo heerlijk vers. Ergens anders kun je hem zo vers niet krijgen.
Fantastische kwaliteit en extreem goed verpakt en bezorgd!
Ik heb geen klachten Het gaat prima zo
Ik heb er ook enkele mensen blij mee gemaakt en die hebben er ook van genoten. De verzending was ook perfect!
Paling besteld op de site makkelijk en eenvoudig geen probleem
We hebben heerlijk gegeten van de paling . Erg mals en goed van smaak
Verzending op tijd en mooi verpakt!
zie boven, dat zegt genoeg.........
De filets zijn heerlijk maar de paling is slap en papperig.
Woensdag rond de middag gepekelde rookpaling besteld en de volgende dag net na de middag afgeleverd. Wederom prachtige paling en goed gepekeld. De smaak was super. We hebben er weer van gesmuld!
we zijn daar eens naar toe gefietst en hebben een heerlijk warm broodje met paling gegeten met een kopje koffie. de paling is super mals en onweerstaanbaar lekker, zodat we daarna ieder nog een broodje wilden! mmmmmm vriendelijk personeel. heb onlangs ook een bestelling per post ontvangen. gaat prima vol met koelelementen. dus weer lekker smullen.
Bestellen gaat simpel Snel geleverd Goed verpakt En smaakte er lekker Er staat veel en duidelijke info op de site over hoe je paling moet roken
Op tijd, goede kwaliteit!
Heb het snel en goed verpakt ontvangen. Nog niet geproeft, maar dat komt vast dezer dagen.
Makkelijk vers gerookte paling thuisbezorgd
Zoals altijd , goed geregeld en heerlijk
Goede paling keurig verpakt.
Zeer goede paling, ook als ze gerookt zijn smaken ze uitstekend. Beter kan gewoon niet!
Ik bestel al jaren bij hun en tot nu toen alleen maar goede ervaringen
Zoals boven al geschreven snelle levering, goed verpakt en ook een prima kwaliteit van de door mij bestelde artikelen gerookte paling en makreel.
Netjes op tijd bezorgd, zeer goed verpakt
De geweldige qualiteit paling en volgens het oude recept gerookt, en is gelukkig bij Rijpelaal bv Palingkopen.nl te koop, echt een aanbeveling voor de paling liefhebbers.
Ik heb zelf altijd verse paling om zelf te roken heerlijke zachte paling nooit klachten gehad gehad óók niet van míjn klanten ga zó dóór Vrg Karel
goede kwaliteit perfect vepakt en fgeleverd.