kan aanmerkelijk beter, de laatste keer heb ik 1 week van tevoren online besteld en laten weten hoe laat ik de bestelling zou komen ophalen, men was het vergeten en moest nog bijna 20 kg schoon maken wachttijd ongeveer 45 min. wel achteraf wat extra's ontvangen, maar niettemin kan het beter
Zoals altijd erg lekker
Paling is heerlijk en de zalm daar lust je heel veel van en een broodje makreel daar kan je van genieten dan
goede service
Goede verse paling voor het roken veel positieve reakties van klanten
Goede producten Goed personeel Snelle service
Veel mogelijkheden, ruim aanbod. Ruime openingstijden. Vis is van zeer goede kwaliteit. Vriendelijk personeel. Er wordt erg goed omgegaan met de coronamaatregelen. Duidelijke webpagina. Bestelling online loopt perfect. Wordt goed verzorgd
Als boven
Zie boven
Netjes en correct...goede medewerkster.
Zalige verse producten en uitstekende service. Mijn no 1 !!!!
Vriendelijk geholpen door leuke dames. Mooie entourage en niet te vergeten de overheerlijke paling
Digitale bestelling, bij voorrang behandeld bij afhalen
Goede kwaliteit, de moeite van de reis er naar toe waard
Service is uitstekend! En prima kwaliteit.
Wat geleverd wordt is van prima kwaliteit, smaakvol en keurig verpakt.
Kwaliteitsprodukten en prima service
De palingfilet is van zeer goede kwaliteit en voor een zeer mooie prijs. Ook de service en vriendelijkheid van het personeel is top.
Laatste keer was de paling iets te hard. Dat was wel een beetje jammer. Wij kregen daar een aantal opmerkingen van onze klanten van.
Goede kwaliteit en kennis van zaken
Uitstekende kwaliteit goed verpakt en op tijd bezorgd.
Dev paling is uitzonderlijk lekker en de makreel lekker vet niet te droog. Ga zo verder
Vele malen besteld en kwaliteit blijvend prima
Door de grote hoeveelheid die we hadden besteld kwamen ze het persoonlijk bezorgen. 1 min puntje het was wel een dag eerder als gepland.
Kwaliteit goed, levering goed. Alleen korting bij grote bestellingen is gewenst.