Voor het eerst verse paling gekocht. De paling was prima schoongemaakt en kon direct gebruikt worden. Meestal moet je verse paling nog flink na schoonmaken, alvorens je deze kunt gebruiken.
Heerlijke palingen, was meer dan wat ik had verwacht haha
Master
Zeer profesioneel geleverd.
De vis was als voorheen en dat was toppie en ook weer keurig verpakt
Alles was prima verzorgd en we hebben er wederom weer lekker van genoten,heerlijk.
Prima kwaliteit. Goede service. Netjes gebeld of levering een dag later kon.! bij aflevering bleek er 1 onderdeel van de bestelling niet geleverd. Dit telefonisch gemeld. Dag later weer netjes bezorgd. TOP!!!
Verse gerookte vis welke goed verpakt en gekoeld verzonden wordt. Kunnen velen een voorbeeld aan nemen.
Keurig ( op tijd) gekoeld geleverd, goed van kwaliteit , ik ben dik tevreden!
Super verse paling goed gekoeld en op tijd. Wie wil dat nou niet. Super geregeld!
goede service makkelijk te bestellen via internet en snelle bezorging
Verder klasse producten en service.
Ik bestel al jaren bij deze firma , kwaliteit altijd uitstekend, top van smaak , goede service , wat wil je nog meer , ze leveren wat ze beloven, Ga zo door
Goed (gekoeld) verpakt, mooie geschenk verpakking en natuurlijk vers en heerlijk!
Kwaliteit en service zijn super
Nadat ik vrijdagmiddag besteld had zodat ik zaterdag nog kan roken, kreeg ik bericht dat de doos waarschijnlijk pas na het weekend bezorgd zou worden. Heb toen een mailtje gestuurd dat ik dat jammer vond. Vervolgens werd ik gebeld door Rijpelaal met de mededeling dat het wel goed zou komen en dat de bestelling zaterdag bezorgd zou worden. En dat klopte. Nogmaals dank en tot de volgende keer!
Erg lekker en op afgesproken tijd geleverd!
goede service
Snelle en goede afhandeling van de bestelling
"De klant is koning" moet wel heel hoog in het vaandel staan Bij iedere bestelling en vragen altijd bereid om mee te denken Duurzaam product tegen een goede prijs!
goede kwaliteit,netjes gekoeld verpakt ,het ijs in de bolletjes was nog volledig bevroren zo snel is de levering.
Jammer van die enorme polystyreen box waarin het geleverd wordt.
Niks veranderen