Zie boven.
Zeer goede paling en levering mooi optijd.
Ik als hobby roker heb het geluk gehad dat ik een rondleiding in het bedrijf heb gekregen Wat mij opviel is de kritische blik waarop de eigenaar kijkt naar zijn bedrijf, waardoor ontwikkeling en innovatie hoog op het lijstje staat. Zonder daarbij het welzijn van het dier uit het oog te verliezen. Kortom een bevlogen ondernemer met een mooi bedrijf.
Pakket kwam zelfs dag eerder dan afgesproken
Alles wat ik besteld heb is op tijd geleverd !! Goed verpakt en keurig bezorgd De kwaliteit is hoog ! Weer lekker genoten van de div. vissoorten en het borrelpakket ! Tot de volgende keer maar weer !!!
Deze keer heerlijke paling zalm en garnalen voor de paasbrunch.
Heerlijke paling.lekkerders.
Iets lekkers bestaat volgens mij niet
Ik heb al diverse keren besteld constant de zelfde kwaliteit .Zeker aan te bevelen. Wim Rebergen.
de recent ontvangen palingfilet ligt nog in mijn diepvries , maar zoals altijd zal het wel heerlijk zijn ! Ik hoop trouwens dat de palingfilet ook weer te koop is in de winkel van Hof van Huibregts op de Bekelaar. Ik ben daar tot op heden nog niet geweest om asperges te kopen. Normaal gesproken kom ik daar regelmatig en koop dan ook vaak de palingfilet van Rijpelaal.
Heerlijke dingen alles supervers en goed verpakt !
zeer tevreden
In het verleden wel eens elders paling besteld maar toch weer terug gekeerd naar Rijpelaal. Is iets duurder echter de kwaliteit is uitstekend: kwaliteit paling, niet te zilt, goed schoongemaakt en vooral het nakomen van gemaakte afspraken en het geven van een advies. In de toekomst alleen nog bestellen bij Rijpelaal.
De paling wordt ingevroren netjes thuis gebracht. Super netjes allemaal.
Super goede paling voor een mooie prijs
zoals altijd super vers en lekker mvg clemens
al reeds velen keren besteld. bij het invullen van mijn keuze wordt ik via de telefoon vriendelijk geholpen door het personeel/eigenaar als ik er niet uitkomt de kwaliteit en bezorging is perfect ook de attentie in de koelbox met een recept of kaartje maakt het af
Op tijd geleverd, goed ingepakt met veel ijs, order klopt en alles was super lekker en goed schoongemaakt.
Kwaliteit is uitstekend bezorging volgens afspraak
Goede kwaliteit, vlot geleverd, keurig verpakt
Goede palmg
Zie boven
een keer in de winkel geweest alles zeer netjes goede bediening gewoon top
Kwaliteit is 100% ,alleen degene die de telefoon opneemt moet beter luisteren naar de klant. Als men doorgeeft dat men dunne paling wil (8-10 stuks in kilo) moet men geen 5 dikke palingen geven. Dit betreft dan een bestelling van 10 kg voor div. mensen. Graag dit lezen als een tip,verder alles TOP. Charles Klabbers
Prima verpakt,keurig bezorgd, op de gevraagde dag.helemaal goed. De paling kwam mooi los van zijn vel. Alleen was hij wel iets waterig en viel een beetje uit elkaar,als of hij (uit de vriezer kwam)? normaal blijft hij mooi heel als je hem van het vel haal ook iets steviger en heb je ook iets meer rooksmaak jammer. Deze zou niet Als paling file verkocht kunnen worden.