De paling is heerlijk. Wordt goed verzorgd en netjes afgeleverd. We hebben deze keer ook telefonisch contact gehad, we hadden de bestelling verkeerd doorgegeven en dat is keurig netjes veranderd . Wij zijn dik tevreden,klasse !
Hadden nu ook salades erbij, geweldig
De paling, de makreel waren heerlijk. Ook de garnalen en de salade waren erg lekker. Het enige waar ik ontevreden over ben was de bezorging door Post.nl. Het pakket werd op een ander huisnummer bezorgd terwijl ik gewoon thuis was.
Met z"n tweetjes een heerlijke Pasen gevierd. Dit mede de heerlijke visproducten waarvan wij hebben genoten.0
Bestelling verloopt goed. Alles staat netjes klaar. Ik word vriendelijk geholpen.
Ook het bezorgen is perfect geregeld!
Het was vers en heerlijk
In vergelijking met verse bakpaling, die altijd super is, vond ik de smaak van de gerookte paling tegenvallen. Misschien een persoonlijke smaak, dat kan natuurlijk, maar ik heb ze elders wel eens beter gegeten. Doet overigens niets af aan de kwaliteit. Ben een fan van de bakpaling, maar gerookt zal ik ze niet meer kopen. Persoonlijk vind ik IJsselmeerpaling lekkerder.......
Gewéldig, heerlijk.
Alle vis is vers en perfect van smaak.
Wij hebben er van genoten
Altijd weer super
Goede kwaliteits produkt
Prima product , snelle levering goed gekoelde producten
Goede ervaring
Ik heb reeds verscheidene keren gebruikt gemaakt van hun diensten en het was zonder uitzondering iedere keer perfect.
Lekkere paling goede bezorgservice
Uitstekende paling,heel verzorgd ingepakt en snelle levering.
alles perfect aangeleverd, fantastisch,
De bestelde produkten waren heerlijk. Ook de verpakking was TOP.
Wanneer ik paling bestel en aangeef welk gewicht ik wil, wordt daar altijd op in gegaan. De zending wordt keurig verzorgd en komt goed gekoeld aan. Het product, de paling, is van top kwaliteit.
Goede nette gekoelde levering
Alles in Orde: De levertijd, de verpakking en in het bijzonder de uitstekende kwaliteit van de paling. Misschien iets te vet.
nog geen teleurstelling ervaren. alles conform verwachting.