Tijdens een voetbalwedstrijd zag ik op de tribune een reclamebord; Palingkopen.nl. Via die website heb ik een bestelling geplaatst. De vis is op de aangegeven datum netjes door PostNL thuisbezorgd. Tussen bestellen en bezorgen houden ze je netjes op de hoogte van de status van jouw bestelling. De bestelling zelf is in goede orde en prima gekoeld ontvangen.
Bestel vaker bij Rijpelaal en is gewoon fantastisch goed
Zoals de vorige keer echt top
Het is heerlijke paling. Die ondanks de drukte met de bezorging met kerst op tijd bezorgd werd. In goed verpakkings materiaal. Geen spijt van order .. en goede service chapeau..
De paling was zoals gewoon erg goed. De makreel was dit keer erg vers en boter zacht bijna paling.
Ruim voor Oud en Nieuw besteld en laten bezorgen bij vrienden waar ik op bezoek zou zijn. Alles netjes verpakt in de speciale box en bezorgd op de dag die was aangegeven (vooraf track en trace). De kwaliteit van de paling, zalm, garnalen etc. was weer super zoals vanouds. NOG NOOIT BESTELD HIER???? DOEN U WORDT NIET TELEURGESTELD EN DIT ZAL DAN BLIJVEND UW KOOPADRES WORDEN.
Website overzichtelijk Priis kwaliteit super Verzending/bezorging top , optijd en goed verpakt
Het was een perfecte wijze van versturen en de smaak was uitermate goed. Jammer dat paling zo aan de prijs is, kan het me eigenlijk niet permitteren. maar je wilt wel eens wat op de speciale dagen.
Heerlijke paling goede bezorging
unfortunately, the last time I bought - the paling was too soft, compare to the first 2 times I bought. Then it was firm and better tasted,
Wat een feest! Heerlijk! Voldeed helemaal aan onze verwachting. Keurig geleverd in een box met ijs, netjes en erg goed! Bedankt voor deze traktatie
ik durf zonder overdrijving te zeggen dat de paling van rijpelaal, "op mijn manier gerookt" het qua smaak kan opnemen tegen de ierse lijnaal Mensen die van mij gerookte paling krijgen kunnen dit beamen, zij prefereren de rijpelaal boven de ierse variant en ze zijn ook nog eens betaalbaar. Helaas is de huid van de aal uit aquacultuur (kweekaal) wel wat dikker maar na een poosje na garen valt dit wel mee, mits ze niet in een te ver gevorderd stadium schier zijn.
Wederom een goede ervaring.
Levering uitstekend. Koeling uitstekend. THT uitstekend. Smaak onovertroffen!!!
Lekker gegeten ter plaatse, 2019. Verzending perfect (koeling prima) Door deze ondervinding hebben we besteld. Zonder corona waren hadden we er een uitstap van gemaakt
Ik had 10kg gepekelde paling besteld en gevraagd of ze die per pond wilde verpakken en dan in lange zakken zodat ze niet gekruld er in zitten. Dit was zo ook uitgevoerd en nog een dag eerder geleverd dan Post-NL oorspronkelijk als datum aangegeven had. Ik ben zeer tevreden met de leveringen van Rijpelaal. Top team!!
Precies zoals afgesproken. Goede service en goede koeling!
Alles op tijd aangekomen ondanks drukte. Keurig ingepakt en allemaal heel vers en lekker. Een verbeter punt - 3 of 4 pakjes zalm met het zelfde datum was niet fijn omdat 1 persoon eet zalm in huis. Ik had dit ook bij bestellen gemeld. Dat was dus "verplicht zalm eten".
vers vers vers en lekkerrr lekkerrr lekkerrr maar dat wist ik al van mijn vorige bestellingen dat vinden mijn broer en zus ook mvg clemens
super paling erg genoten perfect verpakt
netjes verpakt en precies op tijd .en telefonisch contact ook zeer goed .
Paling en Zalm van geweldige kwaliteit altijd constant en verantwoord gekweekt. Professioneel verpakt bij verzending.
Goed verpakt verzonden. De paling soep was nog bevroren en heb ik zo in de diepvries kunnen zetten
goed en optijd
Errug lekkere paling!!