Bestel vaker bij jullie. De keuze is ruim, de bezorging op de afgesproken datum en in een perfecte verpakking. Vanwege corona moest ik nu twee kerstdagen familie uitnodiging. Bij mij altijd 1 kerstdag een visdag met familie. Helemaal geslaagd.....alweer. Dank daarvoor
Prima service en heerlijke paling en visschotel
Heerlijke vis zowel paling en zalm. Smaakt verrukkelijk ook een prima adres om paling te kopen en zelf te roken.
meerdere keren daar besteld en de kwaliteit blijft super.
Was erg lekker
Prima producten, goed verpakt en geleverd volgens afspraak
Goede bezorgservice van heerlijke gerookte paling
Het was gewoon super goed geregeld
fantastische service, vlotte bezorging
uitstekende service en altijd op de juiste dag bezorgd. en de smaak is fantastisch
Vaker besteld. Altijd perfect
Ik ben erg tevreden. Paling super lekker.
Alles op tijd en perfect verpakt en gekoeld
het/was/toppi
uitstekend, heel goed verpakt de smaak heel goed
Snelle levering.
Heerlijke paling goed verpakt kortom fantastisch
Heerlijk en keurig bezorgd
Perfecte paling
zoals altijd prima
zeer goede paling met een zeer goede smaak. een aanrader
Paling was netjes verpakt en op tijd geleverd. En top kwaliteit paling. Op naar de volgende bestelling.
Goed verpakt en volgens afspraak geleverd.
Geweldige kwaliteit, verpakkingen ongewoon goed incl het koelsysteem, snelle bezorging. Wat wil een mens nog meer
We hebben paling bestelt en op een ander adres laten bezorgen. Dit is op goede manier verlopen en de ontvanger was aangenaam verrast.