Wist niet wat ik kon verwachten om online vis te bestellen. Maar het was uitstekend, Het bestellen en hoe het was in gepakt en de levering zoals afgesproken. Gewoon weg TOP. Ben zeer te vreden
Wat een top service! De heerlijke paling top verpakt, zo ook de trio van vis! Het smaakte superlekker!!
Prima paling, geweldige smaak, prima prijs, goed verpakt en snel bezorgd. Ook de zalm was heerlijk
Netjes verpakt duidelijk site snel geleverd
Goede paling
Prima kwaliteit, goede bezorg service.
Goede kwaliteit, prima bezorging. Nette verpakking En de palling/smaak was perfect.
De vis is als steeds van prima kwaliteit. Mooi en goed verpakt. Ik verheug me elke keer op de nieuwe zending.
Iedere fase van het traject verliep vlekkeloos, van bestelling tot levering.
Geleverd volgens afspraak
Snelle levering en heerlijke producten
Zoals gewend heerlijk weer de paling en zalm. En super verpakt ondanks paar dagen onderweg nog steeds goed gekoeld. De kwaliteit is super.
Voor het eerst paling bestelt, en ga ik meer doen
Echte lekkere paling
oké, levering op tijd is mede te danken aan Post.nl die er ondanks de drukte in slaagde op tijd te leveren. De paling en zalm zijn van uitstekende kwaliteit, maar voor mij, als liefhebber, was de paling geweldig. Lekker zacht en een zeer mooie rooksmaak.
Zoals andere keren alles super geregeld. We hebben er weer van genoten.
Gevraagde manier van verpakken (paling per stuk) prima gedaan.
Fantastisch echt een goede service
mIJN COMPLIMENTEN VOOR DE KWALITEIT VAN HET PRODUCT, ALSMEDE DE VERZORGING VAN VERPAKKING EN LEVERING tOP TOP TOP
Heerlijke paling Voor herhaling vatbaar
Zowel de gerookte paling als de gerookte zalm en makreelfilet waren van een zeer hoog nivo. Het doet het elke keer weer goed bij het familie dinner!
zeer goede produkten altijd op tijd geleverd, in 1 woord fantastisch
Alles keurig verzorgd , verpakt en volgens afspraak geleverd.