heel verzorgd,daar mogen jullie best trots op zijn
Ik had palingsoep, makreel, palingsalade en gerookte paling. Allereerst de verpakking en de temperatuur. Alles was ijskoud en de soep was nog bevroren. En heel netjes verpakt met van die koel" dingen". In een polystyreen box. Palingsalade: eerst even geproefd, toen nog een beetje en nog een beetje enz. enz. en op was hij. Wat lekker. Palingsoep staat nog in de vriezer. Makreel. Op temperatuur laten komen op kamertemperatuur zo'n uurtje of negen. Overheerlijk!!! De Paling: zie makreel op kamertemperatuur, lekker! Nog nooit zo'n lekkere paling gehad! Niet te geloven hoe lekker.
Zeer makkelijk om te bestellen en een goede bezorging op de aangegeven datum. Een goed product waar ik veel plezier van heb.
Prima service en kwaliteit van het product is uitstekend
Ik heb online besteld. Het is netjes thuis afgeleverd op de geplande datum. Alles is netjes verpakt en word geleverd in een stevige box met koelelementen erbij. Alles smaakt altijd heerlijk.
Goede en correcte informatie over de stand van zaken m.b.t. de levering van mijn order
Gemakkelijk/ vertrouwd/ kwaliteit/ je blijft eten
Ik wist niet dat zelf gerookte paling zo lekker kon zijn .ik ga snel weer bij jullie wat bestellen
Zeer goede producten van hoge kwaliteit. Daarom heb ik een nieuwe klant aangebracht.
Fantastische vis,fijn personeel (aan de telefoon gehad)en hele goede verzending!!
Ben liefhebber van gerookte paling en ben na het proberen van diverse kweekpalingen uitgekomen bij Rijpelaal als een zeer goede kwaliteit die lekker smaakt.
Informatie wordt per mail snel gegeven. Bestelling is uitstekend verpakt met meerdere icepacks in isolerende omdoos. IJs was nog licht bevroren toen ik thuis de doos uitpakte. Vacuumverpakking was ook tiptop.
Wij houden enorm van gebakken paling. Daarom bestellen we regelmatig bij Rijpelaal. Je krijgt meteen een mail van je bestelling en de levering gebeurt precies op tijd. Klasse!! We zijn van plan om volgend jaar, na de corona, eens een kijkje te komen nemen.
Zeer verrast over de manier waarop het was verpakt, snelle levering en heerlijke vis
inmiddels voor de 4e keer geloof ik online besteld, elke keer keurig per post op de afgesproken dag afgeleverd, keurig verpakt, nog bevroren zelfs, verkochte producten zijn ook top kwaliteit. Niets dan lof voor Rijpelaal/palingkopen.nl
Heerlijke vis snel in huis
Bestelling werd goed verpakt en snel bezorgd. Kwaliteit van de producten zeer goed.
Mijn bestelling was weer KLASSE Zo als altijd!
Had het besteld voor verjaardag van mijn zus- vanwege Corona zit ze thuis en ze is dol op paling. Geweldig idee! Kreeg keurig bericht hoe laat het was bezorgd! Goed verpakt- alles helemaal naar wens.
Heerlijke vislekkernij en toplevering
Voor herhaling vatbaar
We waren zeer tevreden over het pakket! Overheerlijke paling en heerlijke gerookte zalm ook de salades waren zeer goed!
T O P
Luxe, lekker, veel en snel bezorgd.
Ik ben uitermate tevreden met Rijperaal.