Zoals altijd perfect, heerlijk, fantastisch en probleemloos geleverd!!!
Heerlijke producten en vlotte bezorging.
netjes verpakt binnen gekregen,SUUUUUUUUUUUPER.
Zeer snelle service en een duidelijke site
Besteld en een dag later in huis
Heerlijke gerookte paling, uitstekende verpakking
Goede kwaliteit en geweldige levering. Ben een vis lief hebber koop nergens anders zulke kwaliteit paling.
Geen klachten
mijn vriendin juichte toen ze de paling zag
De paling van rijpelaal is goed te noemen mits men zich aan de afspraak houden en dat leveren wat men heeft besteld. Als je paling 4 a 5 per pond besteld dan verwacht je geen exemplaren van 45. 56, 60, enz, grammetjes (schoenveters) waar niemand iets mee kan, misschien was het een incident . Het is een vertrouwenskwestie want je betaald vooraf, dan verwacht je zulke dingen niet. Dan ontstaat al snel het gevoel dat je als dumpadres word gebruikt. Ik ben er van overtuigt dat dit niet de bedoeling van rijpelaal kan zijn.
De bestelling ging goed en verder alles prima en super lekker...zeker voor herhaling vatbaar...
Prima kwaliteit, uitstekend verpakt, snel geleverd.
Ik heb al veel paling gekocht, maar deze was echt uitzonderlijk. De volgende keer ga ik weer bij jullie bestellen. Hoe de paling is verzonden, in een doos met daarin koude elementen, echt geweldig. Ik raad iedereen aan hier paling te kopen. Verser krijg je hem niet. Goede zaken voor jullie vooral in deze zware tijd!
Netjes verpakt!En lekker opgegeten
Wij moeten nog even geduld hebben want 'ons lekkers' is nu nog bij u in beheer. Maar zeker en vast zullen wij er nog voor de jaarwisseling van genieten. Ik kan me er nu al op verheugen 'straks' bij het fornuis te kunnen spelen met pan en ingrediënten.
Je merkt aan alles dat de paling vers is. Het bestellen via de mail ver- loopt altijd perfect en is goed verzorgd. Ik heb gewoon geen op of aanmerkingen. Hoop nog vaak te kunnen bestellen.
Ik heb jarenlang niet zulke heerlijke paling geproefd. Deze paling was in een woord verrukkelijk.
Gewoon super kwaliteit
Paling super lekker bezorging goed geregeld
zie boven
De paling was lekker, alleen zaten er in 1 pakje een paar hele zachte stukjes. Dat vond ik iets minder. Groetjes.
Ik bestel alweer een tijdje en het gaat altijd correct en netjes . De paling die ik bestel is van goed kwaltijd . De bestelling komt op tijd en word netjes afgeleverd . Als het zo door gaat hoeft er van mij niks te veranderen . Prima ga zo door . Mvg Mario
Uitstekende producten en wordt heel goed verzonden
Voor eerste keer bestelling gedaan en dat ging perfect Kreeg keurig pakket, gekoeld, met uitstekende paling en zalm Paling uurtje uit de koeling om te eten en was botermals Niets mis met dit bedrijf
Snel geleverd en goed gekoeld