Heerlijke paling toppie Goed verzocht kom er zeker terug
De bestelde paling werd netjes in een gekoelde box afgeleverd. De smaak was in een woord : SUPER. Ik ga zeker nog een keer bestellen.
We kunnen niet wachten als ze bezorgd word dan is het meteen aanvallen
Zie boven
Het is gewiin duur de paling
we zijn zeer tevreden, goede kwaliteit en heerlijk
Ik heb paling best eelt met een knoop in mijn maag,gaat zijner dingen wat niet goed gaat.Maar hierbij wel.Ik ga gauw weer bestellen,wat een goede verzorging en super heerlijke paling die de volgende dag bezorgt word.En je word via je mail op de hoogte gehouden. vr groet, M de Jonge-Huner.
Hoezo verplicht U dat mij
Ben 90 jaar eet meer als 65 jaar paling maar u spant de kroon
Goed verpakt , geleverd, snel . TOP !,,
Pakket was perfect gekoeld verzonden en op de geplande tijd bezorgd. Zonder beschadigingen o.i.d.
Snelle verzending. En echt zachte smaakvolle paling.
Lekker als altijd ga zo door!
Gezellige avond met vrienden Bourgondisch tafelen.
heerlijj
Goede service en betrouwbare leverancier.
Het werd op en top mooi stevig verpakt afgeleverd.
X
Heerlijke paling, mijn moeder heeft genoten. Op het pakketje zelf stond zelfs mijn extra notitie: Mw is slecht ter been, niet te snel weg gaan. Gelukkig was er wel iemand op dat moment bij haar. Tot de volgende bestelling
Van mijn bestelling geniet ik met mijn vrouw van de lekkere paling. De eerste kennismaking was zo geweldig dat ik gelijk een bestelling heb geplaatst. Ik vraag me alleen af wat het woord korting betekend wat ik tegen kwam.
Zoals gewoonlijk, altijd goed verzorgd en de paling van goede kwaliteit, we genieten er na ledere bestelling weer van.
Makkelijke website om te bestellen. Bestelling lag op het juiste moment klaar.. super service met heerlijke paling en zalmmoot
Al diverse keren bij Rijpelaal paling gekocht en altijd zoals paling hoort te zijn. Boterzacht en prima gefileerd dus zonder harde randen.
Fantastisch mooie aal netjes verpakt prima op tijd geleverd echt toptien!!!!!!
Gerookte zalm en paling bestelt, nog nooit zulke lekkere vis gegeten! Echt top!