Jammer dat de bestelling niet liep zoals verwacht bleek opeens een afleverdatum in de bestelling te zitten van een week later echter 1 telefoontje en het werd perfect opgelost ! De paling smaakt uitstekend kwaliteit is 100 % moet de volgende keer wel oppassen met de hoeveelheid. Ben benieuwd hoe hij smaakt als ik de laatste portie uit de vriezer komt... Top mensen ga ook julllie andere producten proberen
I like pa-ling and i cannot lie. You other brothers cant deny.
Afgeleverd op gewenste dag. Prima verpakt in 2 x 5 kilo ipv 1 x 10. Paling van vrijwel gelijke grootte dus op vrijwel zelfde tijd droog en gaar. Zo wil ik t graag!
Via internet besteld. Leuke makkelijke site. In Bakel opgehaald, vriendelijk personeel.
Top service en erg behulpzaam aan de telefoon. Paling netjeS per hoeveelheid gekoeld verpakt ze doen wat je vraagt en als post nl meewerkt wordt het op tijd geleverd top
Heerlijke paling, snel geleverd in goede verpakking! Kwam goed koud aan.
Prima, tijdige levering en goede kwaliteit
Heerlijke vis. Prima levering en verpakking. Aanrader.
De paling werd prima op tijd, goed verpakt, bezorgd. Nadat de paling op temperatuur was hebben wij er heerlijk van gesmuld. We konden makkelijk zijn "jasje" uittrekken en hij gleed zo van de graat af. Top.
Lekker makkelijk on-line te bestellen. Wordt super verpakt en de volgende dag al geleverd in een speciale box zodat de produkten vers blijven. Kwaliteit is enorm goed. Produkten zijn lang houdbaar in tegenstelling tot supermarkten die nog wel eens bij on-line bestellingen bijna op de datum zitten. Zou iedereen aanraden hier te bestellen. U wordt niet teleurgesteld.
Goede ervaringen had ik al dus verwachtte ik deze keer weer. En dat was zo. Echt heerlijke gerookte aal!
De paling was heerlijk en kwam de dag erna aan en was nog gekoeld
De paling is steeds op tijd de kwaliteit is uitstekend en het zout percentage is precies goed.
De schuimverpakking is boven gemiddeld zodat de paling na enkele dagen nog steeds met ijs gekoeld is
Graag keuze uit grote en kleine paling
Bedankt voor de beoordeling Ger! Indien u een voorkeur heeft voor een bepaalde maat zou u in het vakje voor 'opmerkingen' in het afrekenscherm de gewenste maat (stuks per kilo of gram per stuk o.i.d.) kunnen invullen. Dan houden wij daar tijdens het inpakken rekening mee.
3 kilo paling besteld en laten bezorgen mooi op tijd bezorgd en netjes ingepakt in piepschuimbak met ijs een echte aanrader en ze waren overheerlijk!
De ervaring die ik gehad heb om mijn gerookte paling in te kopen is UITMUNTEND en ik kan geen detail aanhalen die voor verbetering vatbaar is. De kwaliteit van de vis is UITMUNTEND. De verpakking is UITMUNTEND. De leveringstermijn is UITMUNTEND De communicatie en berichtgeving is UITMUNTEND. Ik blijf betellen bij u mits u zich UITMUNTEND blijft gedragen. Bedankt en groeten. Ivo Moons @mail: [email protected]
Wat een mooie woorden Ivo, hartelijk dank wij worden hier blij van : ) Bij beloven plechtig ons UITMUNTEND te blijven gedragen.
Goede service goede kwaliteit en snelle bezorging
is prima
Goed.
Heerlijke paling, keurig verpakt, helder verhaal.
de paling was heerlijk voor herhaling vatbaar. op tijd en heel goed verpakt
Uitstekende kwaliteit, heel vers en erg lekker!!!!
de lekkerste paling.
Weer geweldige paling. Zacht op de graat. Palingshop is onze huisleverancier geworden.