Had al eerder paling van uw bedrijf via mijn zoon in Helmond. Nu besteld via internet. Uitstekende kwaliteit en wat een geweldige verpakking. Super bedankt. Mijn vrouw heeft er van genoten.
Heerlijk de paling. Mooi product. Verser kan niet.
Heerlijke paling!!
Woon in het buitenland maar via adres van een vriendin de bestelling geplaatst. Keurige info wanneer bezorgd en top verpakt.
Heerlijke paling en zalm.
Al meerdere malen natte aal besteld. Goede kwaliteit en service. Keurig verpakt met altijd een persoonlijke groet van degene die de bestelling heeft verwerkt. Kan niet anders zeggen dan dat wij zeer tevreden zijn.
Men doet precies wat men beschrijft op de website. Het is een prima stuk kwaliteit wat ik thuis kreeg bezorgd ! Ben zeer tevreden !
website en werkelijkheid komt niet overeen.palingen waren veel groter dan beloofd en het was ook geen zachte paling
Goede paling goed verpakt zalm was minder
Ik had 750 gram besteld.. omdat er staat in 500 gr 3 of 4 palingen...ik ging er van uit 6 te hebben bij 750 gram..maar er waren er 4..iets lastiger te delen..ze waren behoorlijk dik....maar heerlijk!!!! Ik heb er van genoten.... maar volgende keer mogen ze van mij iets dunner. En het was met plastic verpakking 710 gram. Geen 750
Miranda dat kan inderdaad niet de bedoeling zijn dat u te weinig heeft ontvangen! We nemen contact op om het op te lossen. U kunt trouwens altijd een voorkeur voor een maat aangeven in het vakje voor 'opmerkingen' aan het eind van de bestelling.
Over het algemeen goede kwaliteit. Alles word netjes verpakt en op een goede manier verzonden.
De paling was goed gepekeld en schoongemaakt. Goed verpakt en op tijd bezorgd.
Alles was heerlijk
Super lekker!! Alleen vraag ik me af waarom ik mijn bestelling niet thuis kan laten bezorgen. Zoals ik het begrijp moet dit altijd op een post.nl punt. Als ik het op mijn thuis adres kan laten bezorgen moet ik dan nog die extra verzendkosten betalen? Met vriendelijke groet Anita daris
Bestellingen kunnen zeker wel aan huis bezorgd worden! Dit is zelfs gratis vanaf 75 euro bestelwaarde. We nemen contact met u op voor een persoonlijke uitleg.
Ben niet tevreden over mijn laatste bestelling, als ik een pond bestel wil ik graag 4 stuks ipv 3 want ik hou niet van die hele dikke
Wij doen ons best om alle wensen in vervulling te laten gaan, helaas is dit niet helemaal goed gegaan bij uw bestelling. Onze excuses voor het ongemak.
zeer fijn bedrijf waar altijd goed contact mee is
lekker
Heerlijke paling. goed verzorgt gekoeld. Op tijd gebracht. Voor herhaling vatbaar.
De paling is van super kwaliteit, erg lekker. En de verpakking en bezorging zijn top! Alles kwam gekoeld bij ons aan. Dikke aanrader dit.
Op tijd geleverd en super kwaliteit!
Prima paling wel wat sterk gerookt, prachtig verpakt en uitstekend en op tijd aangekomen
Pas 1 keer besteld maar helemaal tevreden.
De prima verpakte bestelling de volgende dag geleverd. Heerlijke paling.
Ik had 500 gr paling filets besteld maar ontving helaas maar 250 gr! Erg jammer daar de kwaliteit, zoals eerder, weer van een uitstekende kwaliteit was.
Wat ontzettend vervelend dat dit is fout gegaan, ik ga u bellen om het samen op te lossen!
Ik bestel nu al voor de vijfde keer en de bestel komt op de juiste tijd aan . De paling is goed verpakt en ziet er goed uit . Tot nog toe is alles naar wens , zeker een aanrader .