De lekkerste paling wederom.

Het kan haast niet maar het lijkt wel of de paling steeds lekkerder word.

Heerlijke paling!

Wij kopen bij Rijpelaal al heel wat jaren paling, en hij is nog steeds geweldig! Als ik bestel is het keurig op tijd en fantastisch verpakt! Het kan niet beter!

Super in kwaliteit en in de levering ook snel fantastisch verpakt !

Goed verpakt en keurig op tijd.

Top👍🏻

Top paling via de post laten bezorgen ook dat was keurig op tijd. Graag tot ziens.

Prima Paling echte vakmensen.

Perfect.

Voor de eerste keer besteld. Alles was goed geregeld. Keurige verpakking. Bezorging op tijd. Klasse!!

Nog steeds grote klasse!

Nog steeds grote klasse!

Gewoon wéér heel erg lekker en goed

Net als altijd perfect

Toch spannend met een bestelling voor de kerst. Telefonisch contact gehad en ben geïnformeerd over extra koeling voor de stoofaal en vacuüm verpakte paling, mocht het pakket langer onderweg zijn. Ook dankzij postNL is het pakket toch op de gewenste dag bezorgd. Prima verpakt en gekoeld en de inhoud zag er goed uit. De kwaliteit van de aal en paling zal ongetwijfeld weer zeer goed zijn. Hartelijk bedankt! Fijne feestdagen!

Heel erg tevreden.

Ik ben heel erg tevreden over de bestelling en de bezorging.

Dikvoormekaarshow!

Prima bestelproces, goede prijs voor wat je krijgt. Volledig gekoeld is koelbox met koelelementen. Continue communicatie over levering. Gepekelde paling gekocht, in sealbag verzonden. Na roken een heerlijk stukje vis.

Goed gekoeld verpakt, en zo lekker. TOP

Geweldig bedrijf

Goed verpakt en gekoeld aangekomen,wat ze beloven komen ze na.

beste kwaliteit paling

Ik bestel altijd paling bij Rijpeaal, kwaliteit is uitmuntend en bezorging is heel goed geregeld

Netjes en goed

Online besteld; bevestigd via een mail en via track en tracé goed te volgen en netjes afgeleverd

Zo als altijd super

Ik bestel altijd hier paling nergens beter

Zeer goed!

Uitstekende kwaliteit, zeer goed contact en een zeer goede verpakking (met koeling) voor de verzending.

Keurig op tijd geleverd, goed gekoeld! Kwaliteit is geweldig

Super lekker en op tijd geleverd

Zo als altijd!

Kan niet beter.Smullen maar!!!

Klant is koning!!

Prima op tijd geleverd, prima verpakt, topper, maar vooral fantastische paling, zowel de gerookte als de filet..perfect!!

Goed paling en fijne aflevering

Prima verpakking en heerlijke paling.

Mijn vrouw en ik hebben genoten van de gerookte paling.

De gerookte vis is heerlijk . Super goed verpakt . Helemaal niet duur.

Rijpelberg 5

5703KD Helmond