top

goeden servise klantvriendelijk 100% top bestellen en het word geregeld. ook als je naar 12 uur paling bestelt komen ze met een oplossing dus ik kan u vetellen ALS U PALING WIL ROKKEN MOET JE ZE HIER BESTELLEN ....DE PALING VAN DE RIJPELAAL> BV IS DE LEKKERSTE VAN ALLE MAAL

Lekker

Het was heerlijk

snelle bezorging van uitstekende kwaliteit paling

die is steeds goed. als de verzending een dag langer duurt ligt dat niet aan Rijpelaal, aan Post.nl

Snelle en perfecte service!

Perfecte service en kwaliteitspaling om te roken. En netjes verpakt zoals gevraagd. Top!

De paling is helemaal top Maar PostNL minder die belt bij mij aan maar geeft het op een ander adres af

Pluspunten

snelle en goed verpakte afhandeling, de paling is perfect, niet te zout , en niet te sterk gerookt , TOPPER !!!!!!!!!!!!!!!!

Pluspunten

Heerlijke paling.

Optie voor kiezen gewone paling of dunnere paling.

Pluspunten

Wat een uitkomst. Echt heerlijk gerookte paling keurig thuisbezorgd.

Pluspunten

De bestelling is netjes ingepakt thuis gebracht.

Pluspunten

Snel, prima verpakt, heerlijke paling. Aanbevolen!

Pluspunten

geweldig, ook als je een speciale bestelling wilt die niet standaard in het pakket zit. onze bridgevereniging heeft dit nu net voor het derde jaar als prijzen besteld en iedereen is en blijft enthousiast

Pluspunten

Ik heb alleen maar goede ervaringen met dit bedrijf.

Pluspunten

Heerlijke producten, zalm, zowel de koud als warm gerookte en de palingsalade. Snelle levering, goede communicatie

Geen, vooral zo doorgaan!

Pluspunten

Snel duidelijk, en heerlijke producten

Nou een lastig ding, jullie versturen per DPD dat is prima maar een vriend van mij bestelde 5 kilo paling. Moment van bezorgen was hij er niet, de dag erop ook niet ipv de donderdag werd het maandag bezorgd. Dit hebben wij maar weggegooid. Niet jullie fout ook niet van DPD maar misschien is dit met hen te tackelen door te melden dat het ergens opgehaald kan worden als er niemand thuis is. Het liep zo door omstandigheden maar zonde van de lekkere paling. Het had nu dagen zonder koeling in depot gelegen...

Pluspunten

Zeer goede kwaliteit. Attente service. Producten prima verpakt en vooral erg lekker!

ga zo door!

Pluspunten

Dit zijn de lekkerste paling !!! wij hebben door heel nederland wel ergens paling gegeten maar dit zijn de lekkerste en zelf gekweekte dus ook de gezondste. Wij laten ze thuis bezorgen in een goed afgesloten doos met vries elementjes die nog bevroren zijn echt top

Pluspunten

Perfecte stoofaal en paling. Heerlijk gegeten, bezorging ook top

Geen idee

Pluspunten

Pluspunten

Paling wordt prima geleverd en was goed gezouten

De paling was eigenlijk te dik om te roken.

Pluspunten

Alles

Pluspunten

Lekkerste paling van Nederland!

Pluspunten

goed verzorgd

Pluspunten

Prima service en geweldige kwaliteit

Ga lekker door zo

Pluspunten

Snel en goed contact. Heb gesmuld van het pondje paling. Ben de enige thuis die dit lust, dus bof ik. Groet Jack

Rijpelberg 5

5703KD Helmond