1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

goed produckt

veel onbegrip bij communicatie en bij het niet na komen van de afgesproken data bezorging , zich verschuilen achter derden en de klant met de problemen laten zitten

Pluspunten

Perfecte service. Smaak niet te overtreffen en de geur ook niet te vergeten. Gewoon over en over heerlijk

Pluspunten

Afspraak is afspraak. Als ze zeggen dat ze leveren dan leveren ze ook.

Geen!

Pluspunten

paling was goed vet en goed van smaak prima ! bestelling prima gekoeld afgeleverd

ietsiepietsie minder zout maar dit kan ook kwestie van smaak zijn, sommige mensen prevereren het iets pikanter. . de reuk van het beukenrookhout is iets te dominant aanwezig ik heb ze zelf gerookt met 20% beuk en 80% els ik denk dat het het proberen waard is voor een zeer milde rooklucht en romige smaak

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Vriendelijk / beleefd Paling lijkt van goede kwaliteit

Ik heb bewust en eigenlijk als enige reden paling hier besteld, omdat de online bestelling aangaf dat levering op 25 december mogelijk was. Dus nadat de bestelling was gedaan en betaald, heb ik even gebeld om zeker te weten dat dit daadwerkelijk kon. Dit was dus niet het geval. Vervolgens een ander bezorgmoment moesten kiezen, maar die bleek later niet uit te komen. Palingen hebben 3 dagen ongekoeld bij het postbedrijf gestaan als gevolg. Geen goede ervaring dus.

Pluspunten

Heerlijke paling! Keurig vacuüm verpakt per 250 Gram.

Perfect geregeld alles!

Pluspunten

ik ben zeer tevreden

Pluspunten

10 zo als altijd.Dank

Pluspunten

Alles netjes verpakt en volgens afspraak geleverd

Pluspunten

Goed contact. Snelle levering. Heerlijke paling!

Pluspunten

Zeer goede kwaliteit en service er zat in het pakket wat hebben wij laatst ontvangen iets te weinig en is perfect opgelost zonder problemen en alsnog na bezorgd.

Goed kijken of de zending compleet is (kost jullie enkel meer geld)

Pluspunten

goede service en goede bezorging

Liever 5 kleinere paling dan 4 grootte paling

Pluspunten

levering zoals beloofd; top kwaliteit

Pluspunten

Prima levering binnen gestelde tijd. Alles op ijs geleverd. Aftersale meer dan goed.. Goede voorlichting. Had zelf fout in aantallen gemaakt. Werd niet moeilijk over gedaan en het geld werd dezelfde dag nog geretourneerd.

Website aanpassen. Er worden zaken aangeboden in geschenk verpakking, die niet meet worden geleverd. Nauwkeuriger omschrijving van de aan te bieden levering. Bijvoorbeeld, een pond paling schoongemaakt wordt geleverd in twee maal 250 gram levering. Dat doet toch was af aan de geschenken beleving.

Pluspunten

Duidelijke website met zeer veel keuzes, zeer snelle levering in prachtige verpakking en hele goede communicatie, ga zo door.

Misschien ook een bewaaradvies in de piepschuim container doen, krijgen jullie minder vragen.

Pluspunten

zeer netjes vacum verpakt lekker verse paling juiste dikte snel geleverd gerookte moet ik nog proberen voor de firma zeker aan te raden goede kwalitijd

geen

Pluspunten

Nog steeds na al die jaren voortreffelijk

Niks op aan te merken

Pluspunten

Ga zo door met de kwaliteitsproduct en vriendelijke behulpzame klantenservice

Pluspunten

Telefonisch contact gehad en keurig netjes geholpen met mijn aanvullende bestelling

Pluspunten

Zoals altijd geweldig gerookte paling, snel en koel verzonden. Verpakt naar mijn wens.

Gratis verzending vanaf € 75,00 zou wat mij betreft wel wat lager mogen

Pluspunten

Keurig verpakt, goed koel gehouden dankzij verpakking en de ijsblokjes! En niet te vergeten...en daar gaat het om, heerlijke paling!

? Weet ik niet

Pluspunten

snelle respons,, perfect verpakt ik ben zeer tevreden

Rijpelberg 5

5703KD Helmond