Pluspunten

Op 27 juli heb paling laten bezorgen voor mijn schoonmoeders verjaardag en ik ging er vanuit dat met de hitte van 37 graden het nooit zou lukken om die gekoeld te bezorgen vanuit Helmond naar Nieuwegein. Maar het was gewoonweg perfect!!! Zeker voor herhaling vatbaar!!!

Pluspunten

Perfect gerookte aal en goede gekoelde levering.

Ik zou het niet weten.

Pluspunten

Geweldige Service,alles goed gekoeld ingepakt ,snelle bezorging,uitstekende kwaliteit gerookte paling, zeer aan te bevelen!

?.....geen idee....

Pluspunten

ik ben heel tevreden over mijn bestelling en Palingkopen .nl.

Pluspunten

Uitstekende producten en op tijd geleverd

Pluspunten

Ondanks het warme weer was het dermate goed verpakt dat het vers werd thuis bezorgd .De prijs kwaliteit verhouding is altijd perfect .Ik heb al diverse malen besteld. altijd prima.

Pluspunten

Snelle levering en heerlijke paling.

Pluspunten

Duidelijke site en je wordt van de bestelling goed op de hoogte gebracht en gehouden. Ook via Post.NL. Paling van prima kwalitiet. Wordt prima gekoeld afgeleverd.

Pluspunten

Prima verzorgt en snel geleverd

Pluspunten

Heerlijke en eerlijke paling

Pluspunten

Prima paling goede en correcte levering, kortom uitstekende service.

Op moment wat problemen met een nieuw computer systeem geloof ik maar dat komt ook wel weer goed

Pluspunten

prima paling voor een redelijke prijs. De zending kwam keurig verpakt met koelelementen aan en kon meteen de diepvries in voor later gebruik. Vorige keer via een vriendin gekocht en nu zelf rechtstreeks van de leverancier.

Geen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Heerlijke paling,snelle levering

Andere bezorger kiezen

Pluspunten

Altijd levering volgens afspraak en continue dezelfde, goede, kwaliteit

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goeienmorgen paling maar wel te dik

HEB 2 Keer gemaild over mijn bestelling, maar totaal geen reactie hier op gekregen

Pluspunten

goed verzorgd goed verpakt en een fantastische kwaliteit paling .

Pluspunten

snelle afhandeling -- prima kwaliteit van de paling

Pluspunten

Eerlijk en Heerlijk

Pluspunten

voor de eerste keer Paling hier besteld , normaal altijd bij Dilvis, maar wat een perfecte Paling , en wat uitstekend gerookt. Kortom voortreffelijk gaan we zeker vaker doen .. De Paling is zo vers als het maar kan , merkte het aan het fileren van de Aal , en lekker , nou overheerlijk......

wat mij aangaat ook nog verse Zalm moten of hele zij van Zalm gaan verkopen , weet zeker dat dit een pluspunt zou zijn , en zeker een extra verbetering aan het assortiment.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ik eet al heel lang vis maar z,n lekkere paling heb ik nog nooit geproefd zalig was de paling spijt dat ik er niet meer had besteld maar goed dat is voor de volgende keer

zou niet niks weten voor verbetering alles was perfect geregeld

Pluspunten

Paling overheerlijk

Meer koelingselementen al 2x door postnl lauwe paling en te laat geleverd jammer want product is goed

Pluspunten

Producten zijn goed. Maar nu voor de 2e maal lauwe paling door Post Nl. Dus laatste keer geweest. Heel jammer!

Meer koelelementen.

Pluspunten

Hallo Rijpeaal, onze complimenten voor (H)eerlijke paling we bestellen 5/6 jaar bij jullie voor ons zelf ,familie en vrienden een keer paling gehad die iet t zout was kan gebeuren Tot de volgende bestelling groetjes Margriet Hucht -

Rijpelberg 5

5703KD Helmond