De bestelling kwam uitstekend gekoeld aan! het was een 'probeersel', maar wij zijn uiterst tevreden over de smaak en over de manier van verzenden! AANRADER!! Jolanda & Gerard.
Heerlijk zelf paling gerookt waren heerlijk
De paling is altijd top lekker Al op meerderen plekken geprobeerd maar altijd weer terug naar Rijpelaar
Heb 6 kilo verse paling van 8 in een kilo besteld,maar kreeg 6 in een kilo.We zijn met zijn vieren en dan heeft ieder 2 stuks,dus dat is jammer.Had ook graag dat er even was gebeld om te zeggen dat de juiste maat er niet was(dat was de oorzaak werd verteld)dan had er op een ander tijd verstuurd kunnen worden.
Site is goed bereikbaar en heel duidelijk. De priducten heeel vers en heel lekker. En de prijs valt mee. Ga zo door.
Goed levering,juiste gewicht
Nette en keurige afwerking van de bestellingen, ooit een keer een foutje gemaakt in de bestelling online. Even een mail er achteraan gestuurd en alles is netjes aangepast. Ik vind het ook een mooie kwaliteit van paling.
Goeie kwaliteit
Kwaliteit en verpakking uitstekend
Prima producten en aflevering.
Stoofpaling was heerlijk vers, perfect op tijd geleverd in een goed geïsoleerde verpakking. Top!
Alles is 'top': * verpakking en bezorging * formaat vd palingen * Kwaliteit en smaak
De paling wordt snel geleverd in een uitstekende verpakking en is overheerlijk. Een echte aanrader. Ik bestel ook altijd voor vrienden.
Vriendelijk bedrijf en personeel. Reageert vlot op email. Beantwoord al je vragen. Voor mij een top bedrijf.
Het was smullen
Kwaliteit van de produkten waren uitmuntend , goed verpakt voor verzending, en geheel volgens afspraak geleverd. Voor de palingliefhebber een echte aanrader.
Op tijd en goed gekoeld bezorgd
mooie paling
nvt
weer hele beste paling
iedere keer hetzelfde mooi maat is goed
Zalm nog niet gegeten, ga ervan uit dat die prima is!
Ik heb de paling one line besteld andere dag al in huis heel mooi verpakt. En de kwaliteit was prima.
3 dagen te laat aangekomen, het ijs was gesmolten en de paling niet meer koud. Kan echt niet met deze temperaturen van juli. Niet meer verantwoord om te consumeren. U kunt beter op zoek gaan naar een ander bedrijf voor de verzending.