Netjes op gewicht en lengte verpakt, zoals gevraagd. Na het roken was de smaak ook super.
Snelle accurate levering!
Zeer tevreden met hun producten en levertijd. En luisteren naar je wensen kwa maat paling en dikte...
Van bestellen, bezorgen tot consumeren is in één woord perfect. De bakpaling was een genot om te eten.
nvt
Prachtig product, met heel veel kwaliteit
Mooie palingen, keurig verzorgd verpakt en geleverd.
Heerlijke goed bereide paling van topniveau
Levering top. Kwaliteit super
Goede ervaring
Ik heb genoten van die super lekkere paling, de salade de haring en het vistrio. Zou het iedere week wel willen eten. Ik kan het iedereen aanraden,Bestel je heerlijke vis en aanverwante bij Rijpelaal. Warm aanbevolen.
Ik bestel al jaren hier paling en blijft voor mij de beste kwaliteit paling of je nu verse of gerookte paling koopt, Een aanrader!
Goede kwaliteit, snelle levering. Gewoon top
Ben ooit op 15 jarige leeftijd gaan werken in een visrestaurant tussen de Noordersluis en de Spuisluis IJmuiden. Sportvissers gooiden daar regelmatig aan de Zeekant van de sluis een karkas van een koe in het water. Daar kwamen dan vervolgens vele zee palingen op af. Wij verkochten in het Visrestaurant toen ook Anguille Fumée sur toast zo stond het op onze Franse (keuken) kaart. Dat waren toen polsdikke palingen die op warme toast werden geserveerd. De paling nu bij Rijpelaal heeft wat mij betreft nu dezelfde kwaliteit qua smaak en stevigheid bereikt. Echt heerlijk, we komen dan ook regelmatig langs bij Rijpelaal om paling te kopen. Ook de Palingsalade is heerlijk en zou ik ook op warme toast serveren.
Uitstekende kwaliteit paling. Op tijd afgeleverd.
Zeer goed verpakt en prima kwaliteit. Jammer dat het erg dikke paling was ipv meer dunnere.
Zeer goed kwaliteit en snelle levering.
geen commentaar
Levering volgens afspraak
De bestelling kwam precies op tijd Moederdag was geslaagd , zeer lekker gegeten en heel mooi verpakt Zeer netjes
Makkelijk met verzenden maar ook Makkelijk met oplossen want je hebt een verkeerd iets geleverd en dat was duurder dan je bestelde product dus als klant heb je volgens hun voordeel alleen ze vergeten dat je dus weer opzoek moet naar wat je eigenlijk besteld hebt en daar dus ook weer geld aan kwijt bent
Zeer goed product Verzending en verpakking dik in orde
Lekker en snel in huis gaan we vaker doen