Pluspunten

geen minpunten perfect

Pluspunten

Alles was Perfect en heel Lekker !!!!

Pluspunten

Keurige levering en afhandeling. Smaakvol en goede kwaliteit van de paling.

Pluspunten

Alles was prima verzorgd

Pluspunten

Keurig verpakt voor mij persoonlijk perfect gezouten dus niets op aan te merken Ik ga het zeker nog eens doen.

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt en goed gekoeld. Prima kwaliteit, dus niets dan lof.

Post.nl heeft verschillende winkels als afhaalpunt. Is het voor u mogelijk of voor de klant om de bestelling meteen bij 'n afhaalpunt te laten bezorgen om dan een berichtje te sturen dat het daar is afgeleverd en dat het dus opgehaald kan worden. Door de goede verpakking en de koelelementen blijft het zeker 'n paar uur koel.

Pluspunten

Goede en snelle levering, mooie maat paling.

Eventueel meer staffelprijzen dan 10kg, (20, 30 40kg)

Pluspunten

Weer prima paling, ze zijn zo lekker en gelijkmatig van smaak dat ik nergens anders meer wil kopen.

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Deze week nogmaals 3 kilo overheerlijke gerookte paling besteld, door Post.nl mooi op tijd en dus koel bezorgd. Bedankt voor het per 3 stuks vacumeren/verpakken op mijn verzoek, goede service!

Het bedrag voor de bezorgkosten zouden wel lager kunnen denk ik.

Pluspunten

Snelle levering, zelfs bij iets te late bestelling!!

Pluspunten

Snel en goed.

geen.

Pluspunten

Overheerlijke paling. Superverpakt en op tijd geleverd. Voor ons een vette 10

2 sterren: slechter dan verwacht

Paling was niet koud toen we het binnen kregen, was dus niet vers.

Pluspunten

Voor de eerste keer gepekelde paling gekocht om zelf te roken ,wat trouwens ook voor de eerste keer was .Paling prima verpakt en koel .mooie paling en smaak was uitstekend .dit ga ik vaker doen .Heb nu nog twee kilo in de vriezer zitten ,kijk al uit naar de volgende keer dat ik ga roken . Jullie hebben er een nieuwe klant bij hoor .

voor de eerste keer besteld en het is prima

Pluspunten

Wederom hebben wij genoten van het palingroken en eten uiteraard. De kwaliteit was voortreffelijk en de wijze van verzending (verpakking) perfect.Kortom, prima voorelkaar.

Ga vooral zo door

Pluspunten

Verscheiden keren een aantal kilo's gepekelde paling om zelf te roken, besteld. Elke keer weer dik tevreden. Perfect verpakt en perfect gekoeld. Van het zuiden van het land naar het noorden, totaal geen probleem. De ene keer zijn ze wat lichter dan de andere keer, maakt mij niet zoveel uit. Echt waar voor mijn geld!!

Alles valt te verbeteren maar ik zou niet kunnen bedenken wat!!

Pluspunten

Prima geregeld Kwamen goed verpakt en gekoeld aan

Jullie geven aan dat ze 150-170 gram zijn Mijn gemiddelde bij 5 kg was 115 gram Daardoor had ik er meer dan gepland Iets voor om daar de volgende keer rekening mee te houden

Pluspunten

tiptop voor elkaar!!

Pluspunten

100% goed

geen

Pluspunten

Gepekelde paling gekocht om zelf te roken. Paling zag er top uit en was zeer netjes verpakt en gekoeld geleverd. Enigste nadeel was van postnl dat het pakket een uur later pas werd bezorgd als gepland maar hier rijpelaal niks aan doen

geen verbeterpunten zeker dat ik vaker ga bestellen hier:)

Pluspunten

2 maal gekocht, kan maar één opmerking geven top beter kan niet.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Paling is ietsje te flauw. Mag wat meer gepekeld worden.

Bij bestelling kan je een mededeling schrijven. Dit wordt nooit maar dan ook nooit gelezen volgens mij. Vraag iedere keer 5 in een pond. Maar ontvang iedere keer 4 in een pond.

Pluspunten

Keurig op tijd, goed op temperatuur, alles de zelfde dikte. Keurig

Zorg dat volgende bestellingen ook zo goed zijn. Vaak zie je dat de eerste bestelling uitstekend is en dat volgende bestellingen langzaam minder worden.

Rijpelberg 5

5703KD Helmond