Pluspunten

Wij hadden van Rijpelaar nog nooit gehoord......Maar via een reclamebord bij voetbalclub Cambuur in Leeuwarden gezien en ik heb meteen palingen gekocht. Vandaag de palingen en zalm binnengekregen en geproefd!!! Mijn god, wat zijn dit lekkere palingen!!....boterzacht en smelt op de tong....Voor herhaling vatbaar

Pluspunten

in heel lange tijd weer paling gegeten , hij was heerlijk, en de bezorging was ook fantastisch, voor herhaling vatbaar en nog voor een leuke prijs.

Pluspunten

Eerste keer Besteld bij Palingkopen, ik had een fout gemaakt met het huis nummer, paul heeft de hele dag ons proberen te bereiken maar wij waren weg. op de valreep kreeg hij ons te pakken en heeft alles keurig opgestuurd, en is optijd binnen gekomen. ga vanavond de paling roken ziet er erg mooi en zacht uit helemaal top!! ook het geschenk wat wij hebben besteld is een echte aanradre erg mooi verpakt en een pronkstuk om weg te geven. Paul super bedankt voor jou inzet, jullie zijn een super goed en klantvriendelijk bedrijf echt top!! GR Fam Bouma uit Friesland

geen gewoon top!!

Pluspunten

Snelle en goed verzorgde levering en geweldig lekkere gerookte paling.

Pluspunten

U hebt een geweldig product. Fantastisch van smaak, en een correcte verzending. TOP!!

Pluspunten

Nog nooit zulke lekkere paling gegeten ,echt toppie

Pluspunten

Al meerdere keren langs geweest en nu voor de 1e keer via de website besteld: wederom geen teleurstelling. Geweldige kwaliteit en geleverd zoals toegezegd.

Niet alleen paling maar ook andere vissoorten in de aanbieding s.v.p.

Pluspunten

Heerlijke paling, we bestellen ook gelijk voor de familie. Op en top verpakt, bezorgen gaat ook goed behalve tijdens de kerstdagen maar dat ligt aan de tnt.

Geen.

Pluspunten

Al meerdere malen een bestelling gedaan, altijd afgeleverd zoals beloofd en alles super van smaak. Veel goede reacties van familie en vrienden die er van gegeten hebben en echte visliefhebbers zijn....gaan nu ook hier bestellen. De manier van gekoeld verpakken is ook uit de kunst. Actie v gratis palingfilet bij bepaalde besteding ook erg leuk....ik zou zeggen..ga zo door.....

Vooral zo doorgaan !!!

Pluspunten

Super paling, keurig op tijd geleverd.

Verkoop van meerdere soorten vis.

Pluspunten

Zoals gewoonlijk heerlijke verse paling en snel en goed geleverd. Een echte aanrader.

Ook forel gaan verkopen !

Pluspunten

Prima aangeleverd,mooie paling en god koel, was heerlijk,ik ga zeker vaker bestellen!

Pluspunten

Zeer snelle en goede levering met koeling.

Pluspunten

Perfect geregeld.. Goede verpakking, heerlijk van smaak. Een aanrader voor vrienden en kennissen.

Ik heb geen verbeterpunten kunnen bedenken ..

Pluspunten

Net al de vorige keer prima paling. Met keurig verpakte levering

Pluspunten

Heerlijke paling! Super kwaliteit en mals niet te zout... Kregen gelijk de vraag waar we de paling besteld hadden!

Pluspunten

Levering was stipt op tijd. Prima verpakt. De palingfile was van uitmuntende kwaliteit. Alles was schoon op !!!!! Ga zeker in de toekomst veel meer bestelling bij ze doen. Topper !!!!

Alleen als tip : Ga zo door !!!!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

prima levering en verpakking koop hier altijd mijn paling de smaak was weer heerlijk deze keer was de paling iets te zacht om te fileren maar heb 3 kilo gekocht en dit is bij mijn eerste kilo

paling was erg zacht deze keer te zacht om te fileren.

Pluspunten

Super kwaliteit, geweldig verpakt en aangeleverd

Pluspunten

Ik had ook voor vrienden bestelden .Gisteren zag ik ze weer allemaal heel erg tevreden

Pluspunten

Keurig op tijd gelevert. Smaak van de paling heerlijk.

Pluspunten

heerlijke paling voor herhaling vatbaar gekoeld en keurig op tijd geleverd

geen

Pluspunten

Kwalitatief uitstekend! Snel geleverd en uitermate netjes (gekoeld) verpakt. De beste paling ooit!

Pluspunten

Keurig geleverd, en vooral bijzondere lekkere paling.

Rijpelberg 5

5703KD Helmond