Pluspunten

Als ik in de buurt ben ga ik er altijd effe langs om paling te kopen. Maar via postnl gaat het ook prima. Ze hebben nu ook gerookte zalmmoten, ook erg lekker.

Bij mijn vorige bestelling was de zalmmoot iets onder gewicht.

Pluspunten

alles volledig naar wens en prima levering. niets anders dan lof en dan de smaak mmmmmmmmmmmmm heerlijk gewoon, voor ons nooit meer een ander paling adres.

Pluspunten

ALLEEN MAAR !

ZOU IK NIET KUNNEN BEDENKEN.

Pluspunten

Wederom super service en levering!!!

Pluspunten

Geen negatieve punten. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Geen.

Pluspunten

zeer goede kwaliteit paling erg lekker goed verpakt snelle levering goede service en niks op aan te merken en we ziijn er heel erg blij mee en zullen ook zekker bij jullie paling blijven kopen .

eigenlijk geen verbeteringspunt maar meer een verzoek of het toch ook mogelijk is om wat dunnere paling in het asortiment te doen want wij hebben er ook bij zitten die liever dunnere paling hebben als de dikkere maar die zitten er nu ook steeds naast zeg maar en het zo toch heel erg super zijn als dat ook voor een oplossing kon zijn voor zoveel meer klanten maar voor de rest top niks aan veranderen EEN DIKKEK VETTE 10

Pluspunten

Wederom heerlijk!! de warm gerookte zalm was gelijk na ontvangst op haha zo lekker en de paling was ook super

Geen idee

Pluspunten

Pluspunten

heerlijke paling. zeker voor herhaling vatbaar. goede service, netjes verpakt.

geen

Pluspunten

Super lekker. Ben al een tijd klant en dat blijf ik ook. Ik hoef niet meer naar Harderwijk, Urk of welke vissersplaats dan ook. Vandaag bestellen morgen vers binnen.

Pluspunten

Uit de kunst. Voor herhaling vatbaar

Pluspunten

Geweldige kwaliteit, prima service! Als altijd overigens. Dit was de eerste keer dat ik per post bestelde. Normaal krijg ik het via een vriendin, die het bij jullie afhaalt. De beste paling ever!

Pluspunten

ik heb van diverse rokerijen paling gekocht b.v van de Berg Hardewijk perfect maaqr te duur, palingpost goede service paling niet goed gegaard.. van wijk selchte service kwaliteit slecht. konter volenhove prijs kwaliteit perfect alleen niet vacuum verpakt dus van deze ben ik met u tot nu toe het meest tevreden smaak en gaaring uitstekent

bij het willen inloggen herkent mijn account vaak niet en eens te kiezen voor een mooie voet bal club b.b FC.Twente kijk eens bij van wijk op internet verschillen de diktes heb ik meer vraag naar b.v dank

Pluspunten

Snelle levering, voortreffelijke paling, maar dat was me al bekend.

Geen!.

Pluspunten

Prima paling, snelle levering

geen

Pluspunten

Meer dan voortreffelijk er is er maar een in Nederland die net zo goed is als jullie maar ik denk dat jullie die wel kennen. Nogmaals ook deze keer weer uitstekend ik kan niet anders zeggen. Ik koop nu al een paar jaar bij jullie en iedere keer weer de zelfde kwaliteit. Ik hoop dat jullie nog lang op deze voet doorgaan

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

inkoop mag iets goedkoper, leveren conform bestelling, bij de laatste bestelling heb ik dikke palinegn ontvangen terwijl ik beslist dunne heb besteld

Pluspunten

Wel heel erg simpel: alles écht helemaal 100%. Verdere toevoegingen zijn alleen maar als bladvulling aan te merken. Zijn dus feitelijk zinloos! Kortom: de echte palingliefhebber voelt zich hier helemaal paradijselijk !

Oplopende prijskortingen bij latere/verdere aankopen.

Pluspunten

Snelle levering,lekkere paling!

Pluspunten

makkelijk te bestellen een aanrader, en goed gekoelde paling bij aflevering ondanks de drukte , mijn petje af. de kwaliteit staat hoog in het vaandel . voor mij 5 sterren

geen verbeteringspunten. probeer kwaliteit en service zo te houden.

Pluspunten

Ontzettend lekkere paling.

Pluspunten

Eergisteren drie kilo gerookte paling thuisbezorgd gekregen, deze is weer even goed van kwaliteit als mijn vorige bestelling, in totaal 28 palingen waarvan ik een groot gedeelte in porties heb gevacumeerd en ingevroren. Door een flinke hoeveelheid tegelijk te bestellen ontloop je de bezorgkosten en dat is ook lekker meegenomen.

Rijpelberg 5

5703KD Helmond