Goede en verse vis.
Heerlijke paling evenals de salades!
Word altijd goed verpakt bezorgd Daardoor altijd fris. En de smaak is perfect
Alles naar wens verlopen.10
De producten zijn echt van hele goede kwaliteit en in goede orde en afspraak afgeleverd Echt top
De paling moet nog gerookt worden, maar de palingfilet in cadeauverpakking is op. Super lekker was deze.
De paling salade viel ontzettend tegen .ik heb die al een aantal jaren gehad maar deze keer was hij ontzettend droog en zout. Zeker niet wat ik gewend was. En de paasmand heb ik niet gezien zoals er reclame voor wordt gemaakt.maar een plastic zak.
Beste Henriëtte, Bedankt voor uw feedback. Wat vervelend om te horen dat de paling salade deze keer niet aan uw verwachtingen voldeed, zeker als u deze al langer bij ons bestelt. Onze paling salade wordt huisgemaakt en de paling is een natuurproduct. Hierdoor kan de smaak en het zoutgehalte soms iets variëren. Uiteraard streven wij altijd naar een constante kwaliteit, dus we nemen uw signaal zeker serieus en kijken hier intern naar. Wat betreft de paasactie: in de omschrijving hebben wij vermeld dat de producten zonder rieten mand worden geleverd en dat de afbeelding ter illustratie dient. We begrijpen echter dat dit anders kan overkomen en nemen uw feedback mee om dit in de toekomst nog duidelijker te communiceren. Met vriendelijke groet, Team Rijpelaal
De heel gerookte paling is super van smaak en kan behoorlijk lang, gekoeld, bewaard blijven. Ook de gefileerde paling is geweldig alleen de verpakking laat te wensen over, de verschillende partjes zijn moeilijk van elkaar te scheiden en netjes op een schaaltje te presenteren. De koud gerookte halve zalm is ook heerlijk van smaak.
Product is goed aangekomen en de ontvanger was er heel bij mee !
was weer super lekker we waren weer zeer tevreden
Kende het al
Altijd goed bij hun.
De paling is zoals altijd heerlijk, echter de vis trio voor een persoon vond ik matig voor de prijs van € 8,49.
Alles prima geregeld
Ik bestel regelmatig gepekelde en schoongemaakte paling om zelf te roken. Prima kwaliteit al zijn ze niet altijd mooi opengesneden. (Geen wedstrijden mee roken).
Mijn hele leven eet ik al gerookte paling, nooit kwam het in me op om kweekpaling te kopen, het was er wel, maar ik wou het absoluut niet hebben, domweg omdat in veel gevallen de huid moeizaam van het vlees af te halen was en diezelfde huid ook vaak heel stug was. De smaak hield ook vaak niks over. Wilde paling lust ik nog steeds graag, maar haalt het echt niet bij de paling van Rijpelaal. Ondanks vrij prijzig, kan ik het een ieder heel erg aanbevelen. En nog duurzaam ook, zodat ik er een enigzins goed gevoel bij heb wanneer ik het bestel. Deze zomer kom ik uit Gronongen naar jullie locatie om eens lekker bij jullie te eten.
Super kwaliteit heerlijk
Wat we bestellen is altijd goed , netjes verpakt dus heel tevreden
Het is erg lekker en we zijn super geholpen.
De paling is heerlijk vers en mega lekker. Wanneer ik geen tijd heb om ze te halen kies ik voor bezorging. Komen goed geseald in icepacks aan. Topbedrijf
Alles netjes verpakt, en super producten
super goed verzorgd en natuurlijk altijd super lekker
Snelle levering goed verpakt en super lekker
Prima kwaliteit gepekelde paling ontvangen
Hele lekkere paling Snelle gekoelde bezorging Top