Goede paling zo zacht en lekker van smaak je zoog het zo weg zo heerlijk! Makreel was ook heerlijk van smaak. Goed verpakt en een zeer goede service! Ik zeg tot de volgende keer.....!
Zowel de verse als gerookte paling zijn super lekker. Deze keer ook gerookte zalm besteld welke ook heerlijk is. Levering heel snel en goed gekoeld. Kortom een blijvertje!!!
verzorging en bezorging perfect
Het is gewoon altijd goed
Goede communicatie en verzorging. Paling ziet er netjes uit.
Zeer goed. Jammer dat de afstand te groot is om vaker aan te wippen. De verzendservice is daarentegen goed. Misschien voor kleinere zendingen een kleinere piepschuim doos. Scheelt mogelijk in kosten en belasting milieu. Ik heb inmiddels al enkele dozen op zolder.
krijg altijd wat ik bestel en super verpakt en op tijd
Bakpaling besteld,snel en vers geleverd,hij smaakte fantastisch
Bakpaling prima van formaat, keurig ingesealed, 5 stuks mooie palingen in een kg. Een aanrader. Kwaliteit/prijs ok. Voor ons is 1 kg. 2 maaltjes gebakken paling van dit formaat ruimschoots voldoende.
Bizar hoe rijke smaak en lekker de paling is.
geweldige kwaliteit
Keurig verpakt, en uitstekende kwaliteit.
Verjaardag gevierd Paar visschotels besteld en nog wat extra vis erbij De dag voor de verjaardag bezorgt Met vrienden en familie gedeeld vonden het super lekker
Alles super vlot verlopen, had erna nog een factuurtje nodig en heb die even vlot verkregen.
Voor herhaling vatbaar.
Ik weet nu waar ik mijn gerookte paling moet bestellen. Top product
Hele vriendelijke medewerkers. Bestelling werd direct verzonden. Alles wordt gekoeld verpakt én kwalitatief goede producten.
Prima kwaliteit
Verse vis goed verzorgd bezorgd en vriendelijke medewerkers
Top kwaliteit paling en snelle levering zoals altijd.
Uitstekende paling om zelf hobby matig te roken netjes en goed verpakt bezorgd
Het ziet er heel mooi uit. Altijd vers en erg lekker.
Het is zoals we hadden verwacht en gehoopt.
Bestelling loopt soepel. Telefonisch contact prima. Afhalen van gevraagde artikelen goed geregeld. Kwaliteit van de geleverde producten is helemaal goed. Erg tevreden.