bij misgaan van een levering werd alles naar tevredenheid opgelost en normaal gebeuren leveringen altijd exact als opgegeven: zo hoort een goede firma te draaien !!
Bestel regelmatig paling. De laatste keren was de paling van buiten categorie, perfect om te roken! Overigens is het altijd goed!
Goed verpakt en goede maat paling
Vlug, netjes.perfect verpakt.zeer goede kwaliteid.
Snel geleverd en goed verpakt Heerlijke paling!
Altijd goed verpakt en zijn heerlijk de paling en makreel
zeer tevreden
Chapeau !!!
Wat je besteld komt altijd goed en netjes binnen
Ook toen vervoerder telaat leverde, geen probleem en nieuwe levering gratis gekregen. Gehaald.
De palingen worden mooi op tijd bezorgd
Na 20 jaar weer eens paling gekocht. Deze was heel erg lekker en we hebben er van genoten. 1 klein minpuntje ik had liever dat ze een stukje dunner waren. Maar goed het was verder gewoon heerlijk en wacht zeker geen 20 jaar meer
Zoals altijd prima kwaliteit
Heerlijke paling en zeer goede service
Iedere keer weer een traktatie.
Gewoon snel en goed geleverd.
Perfecte levering. Zeer goed gekoeld afgehaald bij een post.nl punt.
Top paling goed verpakt prima bezorging en zeer goede smaak
Heerlijke, zelf gekweekte en zelf gerookte paling zonder metalen! Met zorg en toewijding bereid door vader en zoon. Perfect verpakt vacuum, met ijs in tempex doos met grote sticker "verse vis", zodat e.e.a. snel bezorgd werd door PostNL.
Wederom een leuke dag van gemaakt en voor herhaling vatbaar.
Nu al bijna 100euro bestellen voor gratis verzenden Wordt onbetaalbaar
Zeer tevreden over de producten en de verzending
Super kwaliteit
Altijd dezelfde kwaliteit en service