De smaak van de paling vind ik bij rijpelaal het allerlekkerste.
heeft uitstekende vis en paling kan het iedereen aanbevelen
Het was weer heel erg lekker.
Al eerder besteld, en ook nu weer een snelle levering in goede verpakking
Geweldig product en snel geleverd Fam de Lau Eersel
Top kwaliteit vis, en super service We hebben weer heerlijk genoten van al het lekkers
Hij was goed verpakt en gejoeld en de paling was was lekker
Zie boven
heerlijke producten en super goed geregeld wat betreft levering
Zonder enig probleem fijne zaak Rijpelaal, altijd tevreden.
Prima en feestelijk verpakt
De bestelling werd keurig verpakt (gekoeld) en op tijd aan.
super verpakt, gerookt en super lekker
Net een dikke op . Maar weinig gebeurd dat paling lekkerder was. Wel die in het velletje nemen
Mega
Als ik vis gerookt koop bestel ik dit bij jullie Aangezien in mijn omgeving niet deze kwaliteit wordt geboden
Zeer goed en vers. Dit is zeer zeker het herhalen waard. Afgelopen zomer de paling besteld om zelf te roken, kerstavond genoten van de borrelplank
Heerlijke paling en zalm en super snel geleverd
goed geleverd en prima kwaliteit
Voor de eerste keer paling file gekocht bij Rijpelaal. Duidelijke site met mooie foto's en informatie. De palingfile word keurig vacuüm verpakt en koud thuisbezorgt in pakjes van 250 gram. De paling de avond van tevoren uit de koelkast gehaald om op kamer temperatuur te eten. Vandaag , eerste Kerstdag hebben we de paling gegeten. De paling is zacht, goed van smaak met een heerlijke rooksmaak. Dit is werkelijk een traktatie en voor herhaling zeker te doen.
Komen altijd naar Helmond bij De Rijpelaal in de winkel verse paling halen, helaas was het voor Kerstmis door een ongeval niet mogelijk. Hebben deze keer online besteld, heerlijk gesmuld van de op tijd geleverde paling en zalm.
Ik ben al jaren klant bij Rijpelaal. Ben ook al meerdere keren langs geweest tijdens een motorrit. Hier koop je de lekkerste paling die te krijgen is. Ook de verantwoorde bedrijfsvoering spreekt me zeer aan.
Voor de eerste keer besteld keurig en netjes verpakt en geleverd
als zeer goed